Cap de setmana a la neu

Les noies de 2n d'ESO del Club han marxat un cap de setmana per disfrutar a la neu entre altres coses.

Com podeu veure a les fotos, tot i el vent i el fred van a anar a la neu. Les molt valentes van disfrutar molt tirant-se en trineu i fent un ninot de neu.

El cap de setmana va ser molt bé aprofitat ja que van tenir temps de fer una gimcana y també d'estudiar.

Aquesta és la generació del 2003. Que no se'ls posa res per davant, que quan troben una dificultat busquen com ensurtir-se'n. Que saben passar-ho bé amb les amistats i saben posar-se a estudiar quan cal. Fins hi tot van dedicar una estona a pensar què podien fer elles per canviar el món. Cadascuna el seu granet de sorra. Des d'Igualada a tot arreu!

I premi al campionat de basquet interclubs!!!!

El dissabte 21 de febrer ens vam presentar al campionat interclubs de bàsquet.

Allà vam coincidir amb algunes de les amistats que vam fer a l'estiu i vam disfrutar recordant els bons moments.

Va ser un dia de partits. Els vam guanyar tots pel matí i estavem molt animades.

El nervi ens va venir quan vam arribar a la final contra Trasmall (Tarragona). Llavors sí que vam suar per guanyar. Eren molt bones. Però nosaltres més ;)

Aquí us deixem algunes fotos perquè ens veieu amb el trofeu.

Visca Isard!!!!

 

Veure les fotografies

Sopar internacional per la ESO i Batxillerat 13/02/2015

El passat 13 de febrer, les grans del Club van celebrar el 75 aniversari des que van començar els clubs familiars com el nostre. El primer es va obrir a Madrid, però ara ja existeixen en molts països del món. Per això vam pensar que una bona manera de celebrar-ho era amb un sopar internacional.

El sopar consistia en dividir-nos per grups i triar un país amb una cultura culinaria especial.

Cada equip, haviem de cuinar el menú a la cuina del Club i després havíem de representar el país seleccionat amb un ball, disfressant-nos, etc.

Aquesta part va ser molt divertida perquè la cuina es va quedar petita i no hi cabíem totes als fogons i haviem de demanar torn... Aquesta "unitat física" ens va fer riure i ens va ajudar a disfrutar més amb el que feien els altres grups, ja que ens demanavem ajuda...

El sopar va ser completíssim, no va faltar res: hi havia creps, tortitas mexicanes, pizzes americanes, arròs basmàti... i "galletitas de la suerte", arròs a la cubana, un pastís francès...

Vam acabar la festa ballant música India i desitjant que els clubs com Isard s'estenguin encara més per tots els països on encara no han començat.

Article escrit per Mariona Nafría

Veure l'Àlbum de fotografies