Club Isard, qui som?

Club IsardIsard és una associació juvenil dirigida a noies d’entre 8 i 18 anys, i que ha estat promoguda per un grup de pares interessats en donar una bona educació humana i cristiana a les seves filles.

Els objectius de les seves activitats són:

  • El desenvolupament de competències a l’estudi;
  • L’aprofitament del temps de lleure;
  • La col·laboració amb les famílies en l’educació de la personalitat i la formació en valors de les seves filles. Per expressa voluntat dels pares, les activitats de formació espiritual han estat encomanades a la Prelatura de l’Opus Dei, institució de l’Església catòlica. Les associades que ho desitgin poden participar-ne.


L'estudi és l’activitat més important: de dilluns a dijous és una activitat dirigida, que inclou seguiment personalitzat, un informe trimestral de valoració del rendiment de cada estudiant i, sempre que calgui, entrevista amb la família o les alumnes.

Club IsardLes activitats ordinàries es desenvolupen entre setmana i es compatibilitzen amb l’estudi: anglès, bàsquet, cuina, teatre, manualitats i tallers... Els programes s’adapten a les seves circumstàncies.

Cada dia de la setmana disposen d’una sala d’estudi i una aula d’informàtica com a eina de suport a l’estudi. Els divendres i els caps de setmana tenim activitats complementàries com ara teatre, cinefòrums, tertúlies culturals, sortides, voluntariat... Durant les vacances, oferim colònies per a les més petites i convivències temàtiques i camps de treball per a les més grans, que també poden col·laborar com a monitores del Club.

També s’organitzen durant l’any trobades familiars, i per a les mares, cicles de cuina, sortides culturals o sessions sobre temes d’actualitat, entre d'altres.

Estudi, idiomes, trobades familiars, voluntariat, música, pintura, cuina, esport... i moltes coses més!

Descarrega't el fullet d'Isard