Reunió informativa INTELLIGO per a pares (15/10/2014)

 

Aquest dimecres, dia 15 d'octubre de 2014, tindrà lloc la reunió d'inici de curs amb els pares de 5è i 6è de primària i de 1r d'ESO. Durant la mateixa, s' informarà als pares de les participants en el programa, que a l'estudi del Club Isard es segueix el programa Intelligo, en el que una orientadora ajuda a les alumnes a adquirir una sèrie de mètodes d'estudi que resulten ser molt eficaços.

Encara que la reunió va especialment dirigides als pares d'aquests cursos, si alguna persona amb filles més grans encara no coneix el nostre Projecte és també convidat a assistir a la reunió.

Com ja sabeu, els hàbits de treball que els seran útils a les participants per al seu futur laboral, s' han d'anar adquirint des d'ara i és per això que els pares han de ser conscients que també són un element clau en el seu aprenentatge diari. Amb el Programa Intelligo es potencien les habiltats en estudiants del curs escolar per mitjà del treball diari.

Us animem també a donar a conèixer aquesta reunió entre famílies que donen molta importància a l'estudi dels seus fills i poden estar interessades en aquest Projecte.

Us convidem, doncs, a assistir. Us hi esperem.

A Isard, cada tarda suma!!!