Sopar internacional per la ESO i Batxillerat 13/02/2015

El passat 13 de febrer, les grans del Club van celebrar el 75 aniversari des que van començar els clubs familiars com el nostre. El primer es va obrir a Madrid, però ara ja existeixen en molts països del món. Per això vam pensar que una bona manera de celebrar-ho era amb un sopar internacional.

El sopar consistia en dividir-nos per grups i triar un país amb una cultura culinaria especial.

Cada equip, haviem de cuinar el menú a la cuina del Club i després havíem de representar el país seleccionat amb un ball, disfressant-nos, etc.

Aquesta part va ser molt divertida perquè la cuina es va quedar petita i no hi cabíem totes als fogons i haviem de demanar torn... Aquesta "unitat física" ens va fer riure i ens va ajudar a disfrutar més amb el que feien els altres grups, ja que ens demanavem ajuda...

El sopar va ser completíssim, no va faltar res: hi havia creps, tortitas mexicanes, pizzes americanes, arròs basmàti... i "galletitas de la suerte", arròs a la cubana, un pastís francès...

Vam acabar la festa ballant música India i desitjant que els clubs com Isard s'estenguin encara més per tots els països on encara no han començat.

Article escrit per Mariona Nafría

Veure l'Àlbum de fotografies