Arriba l'estiu i les colònies. No t'ho pots perdre!!

 

Lituània: Voluntariat i cultura.   

A partir de 3r ESO  del 30 de juny al 12 de juliol 2019

Viurem moltes experiències de voluntariat, cultura, excursions i testimonis en convivència amb joves lituans.

Portugal: Solidaritat i cultura 

2n ESO   21 al 31 de juliol 2019

Realitzarem tasques de solidaritat, voluntariat i visites culturals a diferents indrets de Portugal.                           

Port del Compte: Enigmatium

6è-1r ESO 6 al 13 de juliol 2019

Ajuda‘ns a resoldre l‘enigma! Esport, tubbies, activitats d‘aventura i molt més, en un entorn natural extraordinari

Solsonès: Can Bajona.

3r a 5è EPRI   15-20 de juliol 2019

La volta al món! Conèixer els continents i aprendre cultures a Can Bajona, que es convertirà en la seu d'unes Olimpíades.

 

Per a més informació i inscripcions: https://www.fundaciomontblanc.org/

 

Sevilla 2017

Aquesta convivència és una immersió cultural a Andalusia amb la intenció de viure la Setmana Santa a Sevilla. Aquesta trobada té una àmplia oferta cultural, esportiva i de solidaritat.

DATES: Del 8 al 16 d'abril.

ALLOTJAMENT: Col·legi Entreolivos

 Inscripcions i més informació aquí.

Camí de Sant Jaume G-03

Viu una experiència inoblidable recorrent una de les rutes amb més valor històric i espiritual d’arreu del món. 

Cada any, desenes de milers de persones recorren -sencer o alguns trams- el camí de Sant Jaume, el que es va començar a traçar quan es van descobrir les restes de l'apòstol Sant Jaume a Compostel·la a inicis del segle IX.

Entre els dies 7 i 12 d'abril de l'any 2017 ens unirem a aquests milers de pelegrins i farem tres trams del Camí. En total 53.3 Km fins arribar a Santiago de Compostela: Mélide - Arzúa (14 Km), Arzúa – O Pedrouzo (19.1 Km) i O Pedrouzo – Santiago (20 Km).

Són dies en els quals es realitza un esforç físic continuat (superant possibles butllofes, cansament…) però que queda totalment en segona línea degut a la riquesa de la convivència constant amb les companyes de viatge, les experiències d’altres pelegrins de diferents nacionalitats que anem trobant pel camí, l'alegria de l'esforç, la fortalesa, el forjar amistats... Peregrinar a Santiago és una aventura física i espiritual i cal estar preparat.

El pelegrí necessita ulls i cor d'home simbòlic, sagrat. Ulls del Petit Príncep per veure que l'essencial és invisible als ulls. Són imprescindibles aquests ulls en el Camí de St. Jaume. El més imprescindible per portar en la motxilla.

Els pelegrins veterans, una vegada de tornada a casa, solen explicar això amb un parell d'expressions molt característiques: «Es comença de turista i s'acaba de pelegrí»  o «El veritable Camí comença a Compostela».

Atreveix-te a introduir-te en aquesta experiència de SENTIR EL CAMÍ PER DINS.

 Bon Camí, pelegrins!!

SORTIDA: 7 d'abril a les 19h.

TORNADA: 12 d'abril.

Allotjament: EFA EL PIÑEIRAL

Es fan tres trams del Camí de Santiago, però tenint en compte l’edat de les participants i la experiència d’altres anys, l’allotjament és sempre el mateix. L’autobus ens trasllada diariament al punt de sortida de la ruta i ens recull en finalitzar-la. 

PREU SÒCIES: 220€

PREU NO SÒCIES: 250€

 

Per INSCRIPCIONS fes un click aquí.

Setmana Santa 2016 a Barcelona

Algunes de 3er i 4rt d'ESO hem estat, durant aquestes vacances de Setmana Santa, tres dies a Barcelona.

Anàvem molt il·lusionades ja que algunes amigues ens havien explicat que aquesta convivència era molt xula.

Com veieu a les fotos hem fet una mica de turisme per Barcelona. Haviem de fer una gincama fotogràfica per la ciutat passant per llocs tan coneguts com la Sagrada Família, la casa Batlló, la casa Ametller, la Catedral... Va ser molt divertit i vam conèixer  xinesos, americans... 

Una altra activitat que ens ha agradat molt va ser la de fer la Mona de Pasqua. Vam fer cadascuna una Mona per portar a casa! Amb el seu pastís i la seva figura! És molt difícil treballar la xocolata sense provar-la. Va ser tot un repte!

L'últim dia vam anar a una Fundació que es diu Boscana on hi ha dones amb discapacitat intel·lectual i vam estar fent un taller amb elles. Vam sortir molt contentes, ens agrada molt fer aquests plans i estar amb aquestes persones, no sabem dir, però sortim molt contentes.