Fes que aquest estiu 2014 valgui la pena!!

El Club Isard de colónies a Can Font a l'estiu de 2013Cal anar pensant ja en les activitats lúdiques i formatives que faran les nostres filles aquest estiu. Com és costum, el Club Isard us ofereix una amplia oferta de colònies d'estiu. Novament, en col·laboració amb la Fundació Montblanc, Isard ha preparat per aquest 2014 les activitats que podeu veure al quadre que acompanya aquesta notícia.

Tria la teva activitat i ...

Fes que aquest estiu 2014 valgui la pena!!


Heu de tenir present que les vivències que tenen les nenes i les adolescents en el seu temps lliure estan molt relacionades amb la creació de la identitat de l'adolescent. I que el temps lliure és una oportunitat d'enriquir l'adolescent. Recordeu que l'oci no pot identificar-se amb no fer res, i que l'oci forma part del procés d'educació dels fills.


Les activitats que us presentem estan dirigides a nenes d'entre 7 i 16 anys, i tenen sempre com a objectiu fer del temps lliure un moment educatiu, mitjançant activitats sanes i formatives, sabent combinar diversió amb valors. Les activitats que us proposem estan plenes d'activitats: esportives, els esports d'aventura, els tallers, les gimcanes,  excursions, contacte amb la natura, voluntariat, anglès, etc. I totes elles constitueixen una gran oportunitat per aprendre a conviure amb altres companyes, desenvolupar la seva capacitat d'organització i autonomia personal i fomentar valors com l'amistat, la disciplina, la generositat, el treball en equip, etc.

El Club Isard de colónies a Can Font a l'estiu de 2013Totes les activitats que hem preparat per aquest estiu tenen els seus objectius de formació. Així, es treballarà la generositat, la creativitat,  l'amistat, el treball en equip, l'autonomia i responsabilitat en l'acompliment dels encàrrecs. I es posarà l'accent en tot allò que contribueixi a consolidar una personalitat madura: com ara el coneixement propi, la fortalesa, l'amistat i els servei als altres.

Como cada any, cada activitat té un pla de formació en valors socials, ètics i cristians, i l'orientació cristiana d'aquests continguts està a càrrec de la Prelatura de l'Opus Dei.


Oferta d'activitats 2014: Fes que aquest estiu valgui la pena!!!

Curs
Activitats Dates Lloc
3r., 4t. i 5è d'EPRIM Llums, càmera i… molta acció! 14 al 20 de juliol Can Sans
6é EPRIM i 1 ESO Temps d'herois 1 al 9 de juliol

El Mirador -B-

2n. ESO Solidaritat i Cultura a Portugal 21 al 31 de juliol Fatima (Santarem) - Portugal
Des de 2n ESO Curs d'anglès a Manchester 16 al 30 de juliol Conistol Hall - Manchester - Regne Unit
3r ESO a Batx Voluntariat i visites culturals a Lituània 28 de juny al 14 de juliol

Lituània - Kretinga

 


Descàrrega dels fullets

Fullet activitats estiu 2014

Fullet Curs Anglès a Manchester 2014

Fullet activitats estiu 2014 Fundació Montblanc

Fullet activitats estiu 2014 Fundació Montblanc


Reserva de places i d'inscripció

Pre-inscripció
1.- Entri a l'apartat “Inscriure's” del web de la Fundació Montblanc (www.fundaciomontblanc.org). Els passos a seguir són:
• Omplir el formulari
• Enviar la sol·licitud.
2.- Rebrà un e-mail perquè confi rmi la pre-inscripció a través d'un enllaç.
3. Confirmi la seva sol·licitud de plaça.


Fundació MontblancInscripció

1.- L’associació concertarà una entrevista amb els pares.

2.- Rebrà un e-mail amb l'acceptació de la seva sol·licitud.

3.- Accedeixi a l'apartat “inscrits” en el web i realitzi la reserva mitjançant “pagar 100 € inicials” o“pagar import pendent”.

4.- Ompli la fitxa d'inscripció (que trobarà a la pestanya “documentació” de la web) i enviï-la a Fundació Montblanc por un d'aquests mitjans:

  • Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Fax: 934053165
  • Correo postal: AV. Josep Tarradellas 145, 4º 4ª. 08029. Barcelona

Confirmació

1.- Una vegada realitzat el pagament complet i enviada tota la documentació, rebrà un últim e-mail de procés d’inscripció completat.

 


 

Documentació per descarregar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colònies