Setmana Santa a Barcelona

Setmana Santa a Barcelona - Club IsardLes de 1r d'ESO d'Isard vam anar a Barcelona a passar 4 dies i vam viure a Oreig on ens vam trobar amb un grup de nenes del Club Trasmall de Tarragona.

L'aventura va començar el diumenge 13 d'abril per la nit quan ens vam ajuntar per sopar totes les que participaríem a la convivència i ens vam presentar. En acabar el sopar, ens vam divertir molt jugant d'entre altres, al joc del Pistoler i un d'endevinar personatges.

El dilluns ens esperava amb un dia preciós!!!!  Vam fer una ginkana fotogràfica pel barri gòtic. Les proves consistien en fer fotografies de 3 aspectes diferents (valors, bonic i cultura). Les guanyadores podeu veure-les a l'àlbum de fotografies.

 

Setmana Santa a Barcelona - Club IsardDe camí al Maremagnum, on dinaríem, vam passejar per la Rambla on ens vam trobar grans pintors que feien dibuixos exòtics, i d'altres que feien uns retrats impressionants. També vam disfrutar veient i fent-nos fotos amb algunes de les estàtues de les Rambles.

 

Per la tarda vam començar a fer les figures de xocolata del taller de mones de Pasqua. També vam fer el pa de pessic. Cadascuna va poder escollir el dibuix de la figura de xocolata que més li agradava (una moto, un miniom, la Pitufina, la torre Eiffel...)

La nit ens esperava amb jocs de relleus, de córrer... Es pensaven que ens cansaríem molt i les monitores podrien dormir tranquil·lament i en silenci, però no va ser possible, teniem moltes històries que explicar-nos i les emocions del dia havien estat moltes!.

El dimarts, després de fer-nos els entrepans del dinar,vam tenir la gran sort de poder anar a una residència d'avis a fer-los companyia i a ajudar-los al menjador. Com érem un gran equip ens vam distribuir i mentre unes repartien el menjar, les altres cantaven per amenitzar el dinar i altres ajudàvem a la cuina.

Setmana Santa a Barcelona - Club IsardVam dinar al costat de l'Arc de Triomf i allà vam gravar una mini pel·lícula sobre uns lladres. Per la tarda vam tornar a Oreig per continuar fent la mona de Pasqua i vam preparar un sopar boníssim amb pizzes caseres.

El dimecres ens vam llevar amb pena de saber que era l'últim dia. El matí el vam passar acabant d'omplir i empaquetar les mones, veient les fotos guanyadores del concurs fotogràfic i jugant a la canxa de bàquet.

Després de dinar vam recollir-ho tot i vam marxar cap a casa. Quina sorpresa i alegria els vam donar a les famílies quan vam aparèixer totes amb la nostra mona de Pasqua!!!

Han estat uns dies molt ben aprofitats i molt divertits! A totes les activitats ens vam fer molt amigues de les nenes de Trasmall. Tenim ganes de tornar a coincidir amb elles en una altra ocasió i, si pot ser, a Oreig ja que hem disfrutat molt.

 

Àlbum de fotografies

Colònies

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.