Activitats familiars

Concurs de Pessebres Club Isard 2014

Concurs de Pessebres Club Isard 2014

Un any més, des del Club Isard volem contribuir al manteniment i la difusió de l'estès costum del Pessebre. Com de ben segur tots sabeu, durant la temporada d'Advent i Nadal és molt comú trobar a les cases el Betlem, els Naixements o el Misteri. Totes aquestes són representacions, mitjançant figuretes, de la història del naixement del nostre Senyor Jesucrist.

 

Isard, present a la beatificació d'Álvaro del Portillo (27/09/2014)

Isard, present a la beatificació d'Álvaro del Portillo (27/09/2014) - Club IsardI és que les famílies del Club Isard van assistir amb joia als actes celebrats a Madrid, amb motiu de la beatificació d'Álvaro del Portillo, bisbe i primer successor de sant Josepmaria Escrivà al capdavant de l'Opus Dei.

La cerimònia de la beatificació va tenir lloc el dissabte 27 de setembre de 2014. I el diumenge 28, el prelat de l'Opus Dei, en Javier Echevarria, va celebrar una Missa d'acció de gràcies.

Des d'Igualada, es van organitzar diferents viatges i les associades, amigues i famílies van arribar a Madrid per diferents mitjans: autobús, tren, cotxes particulars, ... També l'allotjament va estar divers, segon els casos. Així com la ubicació en les diferents zones del recinte de Valldebebas.