Isard Solidari

Apadrina un avi - 6è Epri - 2n Bat

Com de ben segur sabeu, a Isard, tenim com un dels objectius prioritaris del nostre Projecte educatiu, la promoció de valors. Entre els valors que volem transmetre a les nostres associades i amigues estan la solidaritat, la justícia i la tolerància. Aquest valors considerem que són especialment importants per a la millora de la societat en què vivim. Per això estem convençudes de què, si volem millorar la societat, hem de fer de les nostres associades i de les seves amigues, millors persones.

Isard col·labora amb la Fundació Montblanc a la Fira de les Corts (04/10/2014)

 Isard col·labora amb la Fundació Montblanc a la Fira de les Corts (04/10/2014) - Club IsardEl Club Isard participa en l'atenció dels visitants de l'estand de la Fundació en aquest Fira

La ja tradicional Festa "Les Corts Coopera", es va celebrar el passat dissabte 4 d'octubre. Aquesta Fira constitueix un veritable passeig per les cultures de tot el món, i està organitzada per les entitats de Cooperació del districte de les Corts de la Ciutat Comptal.

La Fundació Montblanc va demanar al Club Isard la col·laboració d'estudiants de Batxillerat, que tenien com a funció l'atenció dels visitants de l'estand. En aquest, es difonia l'activitat de la Fundació i, en concret, els projectes "Prevenció i lluita contra la SIDA en 5 zones de salut de Kinshasa, RDC" i "Drets Humans i capacitació de joves universitàries que generin iniciatives de ciutadania a Kinshasa, RDC "

 

Setmana de voluntariat a Terral

Setmana de voluntariat del Club Isard a TerralUn grup de noies de 1r de Batxillerat hem col·laborat  com a voluntàries en un projecte, per a infants i adolescents, que l’entitat Terral duu a terme al barri del Raval de Barcelona. Hem treballat com a monitores en un casal d’estiu per a 80 nens i nenes, molts d’ells de famílies nouvingudes, desestructurades i amb dificultats econòmiques.

Ens hem trobat amb situacions dures a les que no estem acostumades i que hem hagut de païr. Per altre banda ens hem trobat amb nens amb molta capacitat de compartir i estimar. Tot hi estar en la situació en la que es troben, són nens que segueixen mantenint la mateixa il·lusió que qualsevol altre infant.

 

Isard solidari

Cantant nadales a l'AsilA Isard, tenim com un dels objectius prioritaris del nostre Projecte educatiu, la promoció de valors com la solidaritat, la justícia i la tolerància, especialment importants per a la millora de la societat en què vivim. Si volem millorar la societat, hem de fer de les nostres associades i de les seves amigues, millors persones.

Per això, el Club Isard, des de la seva fundació ha desenvolupat diferents activitats i participat en projectes de voluntariat promovent el compromís dels joves i la seva formació en aquest camp: camps de treball en altres països durant l'estiu, organització de campanyes concretes durant les vacances de Nadal, etc. Durant l'any, visitem a persones grans i malaltes, per fer-lis una mica de companyia i portar-les una mica de la nostra alegria. També prestem col·laboracions puntuals en asils i centre d'atenció a persones amb diferents dificultats, com ara al Cottolengo de Barcelona.