Isard col·labora amb la Fundació Montblanc a la Fira de les Corts (04/10/2014)

 Isard col·labora amb la Fundació Montblanc a la Fira de les Corts (04/10/2014) - Club IsardEl Club Isard participa en l'atenció dels visitants de l'estand de la Fundació en aquest Fira

La ja tradicional Festa "Les Corts Coopera", es va celebrar el passat dissabte 4 d'octubre. Aquesta Fira constitueix un veritable passeig per les cultures de tot el món, i està organitzada per les entitats de Cooperació del districte de les Corts de la Ciutat Comptal.

La Fundació Montblanc va demanar al Club Isard la col·laboració d'estudiants de Batxillerat, que tenien com a funció l'atenció dels visitants de l'estand. En aquest, es difonia l'activitat de la Fundació i, en concret, els projectes "Prevenció i lluita contra la SIDA en 5 zones de salut de Kinshasa, RDC" i "Drets Humans i capacitació de joves universitàries que generin iniciatives de ciutadania a Kinshasa, RDC "

 

Va estat un bonica oportunitat de que les nostres associades i amigues poguessin cooperar de forma solidària, amb projectes d'ajuda al tercer món.

 

Per recolzar aquestes iniciatives, sempre es pot comptar amb l'Isard solidari.

Veure l'Àlbum de fotografies

Isard solidari

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.