Isard solidari

Cantant nadales a l'AsilA Isard, tenim com un dels objectius prioritaris del nostre Projecte educatiu, la promoció de valors com la solidaritat, la justícia i la tolerància, especialment importants per a la millora de la societat en què vivim. Si volem millorar la societat, hem de fer de les nostres associades i de les seves amigues, millors persones.

Per això, el Club Isard, des de la seva fundació ha desenvolupat diferents activitats i participat en projectes de voluntariat promovent el compromís dels joves i la seva formació en aquest camp: camps de treball en altres països durant l'estiu, organització de campanyes concretes durant les vacances de Nadal, etc. Durant l'any, visitem a persones grans i malaltes, per fer-lis una mica de companyia i portar-les una mica de la nostra alegria. També prestem col·laboracions puntuals en asils i centre d'atenció a persones amb diferents dificultats, com ara al Cottolengo de Barcelona.

En un camp de treball de restauració d'una esglèsiaEls Objectius que té marcats el Club Isard en relació amb la solidaritat són els següents:

a) Millorar la formació de les nenes i, especialment, de les adolescents, com a persona, desenvolupant les seves inquietuds solidàries, així com la preocupació per millorar el món que l'envolta i fomentar la justícia, comunicació, tolerància, etc.

b) Aconseguir que siguin capaces d'intervenir en l'entorn social i descobrir altres realitats animant-los en la construcció conjunta d'una societat més justa, solidària i per tant mes humana.

c) Col laborar en l'atenció de persones grans o sense suport familiar en les tasques domèstiques, fent companyia o prestant serveis ordinaris.

 

Isard solidari

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.