Novena a la Immaculada al Club Isard

La familia unida resaDemà dimecres dia 30 comença la Novena a la Immaculada. Com cada any no volem que passin aquests dies sense que la Mare de Déu noti el nostre afecte.

A casa o en el Club la nostra Mare rebrà, de cada família, el regal d'una oració.

En el Club hem pensat dedicar-li tots els dies que dura la Novena una estoneta a resar una Salve o alguna oració més. A l'entrada de l'oratori trobareu l'oració escrita per si la voleu llegir amb les vostres filles abans de marxar a casa.

Teniu present que és molt bo concretar què farem d'especial aquests dies, per anar preparant el dia de la Immaculada. A Isard, animarem a les nostres associades i amigues a fer cada dia una “regal” a la Mare de Déu. En aquesta fulla, hi trobareu algunes idees o suggeriments, així com espai per anotar els obsequis diaris.

Documents relacionats

Taller de valors curs 2013-2014

VOLS SER OLIMPICA?

Al Club Isard, aquest curs el taller de valors s'ha desenvolupat aquest curs sota el Tema Vols ser Olímpica? Les nenes han fet un recorregut per diferents esports i a través d'ells s'han anat transmetent virtuts que les ajudessin a ser millors persones i nenes més felices.

Tot a través de la història de la Mireia, una nena de 12 anys que un dia va decidir agafar la seva motxilla i anar a l'estadi olímpic perquè li interessaven molt els esports i es va veure immersa en una aventura inesperada fent un recorregut pels diferents esports.

Quines virtuts i quins esports va viure en aquesta aventura? Els enumerem a continuació:

Vols ser una olímpica?Tennis = Fortalesa
Bàsquet = Amabilitat
Natació = Afabilitat
Salts = Valentia
Ciclisme = Tenacitat
Atletisme = Sinceritat
Gimnàstica Rítmica = Elegància
Vela = Concentració
Esquí = Superació
Voleibol = Sobrietat
Hoquei femení = Pobresa
Hípica = Constància
Gimnàstica Artística (paral·leles asimètriques) = Caritat
Gimnàstica artística = Ordre
Ping Pong = Ser oportuna
Gimnàstica = Perseverança
Hoquei sobre herba = Humilitat