Jornades profitoses, de convivència a Barcelona

El Club Isard a Collserola (Setmana Santa 2012)Dins dels plans que oferia el Club Isard a les seves associades i amigues, hi era una Convivència a Barcelona, per a les noies a partir de segon d'ESO. El diumenge 1 d'abril vam iniciar aquesta activitat lúdica i formativa, que encara que no tenia una durada de molts dies, tots ells van estar plegats de bons moments.

Les noies i les monitores vam viure a Oreig unes jornades plenes d'activitats. Des de l'interessant i divertit taller de confecció de mones de pasqua, fins a la partida a la bolera. També vam tenir temps de fer esport, i fins i tot una excursió pel Parc de Collserola i el Tibidabo. Tampoc van faltar les activitats solidàries, que tant ens agraden a Isard: vam visitar una residència d'avis, als quals vam tractar de fer passar una estona agradable amb les nostres cançons.

Finalment, vàrem aprofitar aquests primers dies de la Setmana Santa per a preparar una mica millor els importants esdeveniments que rememorem els dies del Tridu Pasqual.

Van estar, doncs, unes jornades molt profitoses, que romandran en els nostres records.

Veure l'Àlbum de fotografies

Veure el vídeo

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.