La volta al món de les de 3r, 4t i 5è de Primària!!

El Club Isard de colònies a Cal FontJa hem arribat de donar la volta al món!! Quins dies més divertits!!

El primer dia, després d'un recorregut per a conèixer la casa de colònies de "Can Font", varem dinar i tot seguit, varem començar a viatjar pel món.

Cada dia anàvem visitant un continent i feiem tallers, jocs, gimcanes, olimpíades... que feien referència a aquella terra per on viatjàvem. A través dels diferents tallers: punt de creu, pintar samarretes, taller de collerets i pulseres... hem après a conviure amb diferents nenes i hem fet moltes amigues.

 

L'anomenat "zorro" ens ajudava a ser més ordenades, i ens regalava xuxes quan ens ho guanyàvem.

 

El Club Isard de colònies a Cal FontLa piscina era l'activitat estrella!!! Després dels tallers sempre acabàvem anant a remollar-nos. Un dia, fins i tot varem fer una guerra de globus d'aigua!!

També disfrutàvem dels jocs de nit ja que els feiem a l'aire lliure, a les fosques i amb llanternes. Era molt impressionant!!

Les grans de 5è de Primària, varem fer una acampada a ple bosc i això si que va ser una aventura!! Varem montar amb les monitores les tendes de campanya, després varem agafar el sac de dormir i... cap allà!!!

Els pares ens varen venir a buscar, i per a què disfrutessin els hi varem fer unes actuacions ben entretingudes. Després varem dinar de picnic totes les famílies i tot seguit, ens varen passar un recull de fotos que era un resum del què havia estat la nostra volta al món!!!

Esperem tornar-hi l'any vinent amb moltes amigues!!!

Veure l'Àlbum de fotografies

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.