Cap de setmana al setembre als voltants de Torreciutat

Cap de setmana d'Isard al setembre als voltants de TorreciutatEls primers dies de setembre unes quantes noies molt trempades es van decidir a passar un cap de setmana diferent abans de começar les classes.

La sortida es va organitzar pel divendres al matí i es van dirigir cap a l'Estany d'Ibars on vam disfrutar molt dels animals, vam entrar a les cassetes d'observació i en silenci vam observar els ànecs i altres espècies.

Fent el recorregut que voreja l'estany vam aprofitar per agafar mores per fer desprès confitura. Què bona ens va sortir!

Vam veure els nius de les cigonyes que ja avien emigrat i molts tipus de vegetació.

 

A mitja tarda vam continuar el nostre viatje fins als "Tozales" (a Osca) i allà ens vam unir amb un grup de Lleida molt maco. Ja ens coneixíem d'haver coincidit a altres convivències anteriors (Galway, JMJ...)

 

Vam visitar el poble de Graus, vam estar al pantà de Barasona on algunes es van pujar als patins...

Per la tarda vam anar a visitar el Santuari de Torreciutat ja que alguna no el coneixia i vam tenir la gran sort de coincidir amb el Prelat de l'Opus Dei i vam assistir a una tertúlia que va tenir amb gent jove.

Al dia següent vam fer una excursió a Ainsa, un poble maquíssim del Pirineu aragonès que ens trasllada amb la imaginació a l'època medieval.

Després de dinar ja vam tornar a casa amb la sensació que s'ens havia fet molt curt.

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.