Isard celebra el Nadal amb la seva Festa (15/12/2013)

Isard celebra el Nadal amb la seva Festa (15/12/2013)Si no fa gaires dies us informàvem què el Club Isard preparava amb il·lusió la celebració del Nadal, ara ja podem fer la crònica de la primera de les activitats familiars que hem organitzat amb motiu d'aquestes festes tant entranyables i familiars.

I és que el passat diumenge, 15 de desembre de 2013, a Isard van tenir l'alegria de rebre a un bon nombre de famílies que es van apropar al nostre Club, per a compartir una estona del matí, anticipant el Nadal.

El format de la Festa era senzill però ple de contingut. Desprès de participar de la Santa Missa a l'oratori del Club, les nostres associades i les seves famílies, es van adreçar a la sala s'estudi de la planta baixa, preparada per fer de sala d'actes. Allà, i un cop els pares i la resta de la família van seure, es va iniciar la Festa. La presentació anava a càrrec de dues petites mestres de la comunicació, que amb molta soltesa i gràcia, van anar donat pas a cadascuna de les actuacions que les nenes havien preparat amb il·lusió. Així, la recitació dels poemes de Nadal i o el cant de Nadales, van centrar l'atenció del públic que no pestanyejava. Naturalment, la llengua no era problema: les artistes utilitzaven amb naturalitat el català, el castellà o l'anglès per fer les seves intervencions. També va haver temps de veure l'actuació del grup de Jazz i el cant d'una bonica Nadala, pel grup de teatre musical.

Isard celebra el Nadal amb la seva Festa (15/12/2013)L'entranyable Festa de Nadal d'Isard va finalitzar, com ja és tradicional, compartint una mica d'aperitiu, en tant que ens expressaven uns als altres els millors desitjos per aquestes Festes.

Les famílies també van gaudir del formidable Pessebre del Club, una meravella artística d'una gran pessebrista, a la que felicitem des d'aquí.

Ara ja esperem els altres actes que tenim previstos: l'Exposició virtual de Pessebre de les famílies d'Isard, i la Missa del Gall, són els dos més destacats.

 

 

 

Veure l'Àlbum de fotografies de la Festa de Nadal 2013

Veure l'Exposició virtual de Pessebres de les families del Club Isard 2013

Familiars

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.