Arriba la Setmana Santa: tria les teves colònies

 

Fa quatre dies que celebraven el Nadal, i aquest segon trimestre del curs passa volant. Tant, que hem de començar a pensar en les vacances de Setmana Santa.

I a Isard ens agrada fer a les nostres associades i amigues, i també a les seves famílies, atractives propostes per aprofitar del temps lliure. Per això, organitzem o participem en l'organització d'activitats que permetin arribar a aquest objectiu.

Com us expliquem en una de les pàgines del nostre web, “un dels elements de formació que Isard utilitza per donar compliment al seu projecte educatiu, són les colònies. Aquestes activitats ofereixen a les nostres associades i amigues la possibilitat d'aprendre d'una manera creativa, lúdica i divertida”.

Us presentem, doncs, la proposta d'activitats i colònies del Club Isard per la Setmana Santa de 2014. La proposta conté diferents iniciatives adreçades a les nostres associades i amigues per cursos escolars.

Dues de les propostes són ja veritables clàssics d'Isard. Es tracta de les Colònies del Camí de Sant Jaume, per les estudiants de 2on d'ESO, i de les, Colònies a Sevilla, pensades per noies que cursen 3r o 4t d'ESO.

Aquest any, incorporem una novetat. Es tracta d'una proposta de Convivència per les noies de 1r de Batxillerat, que comença amb una visita a Ginebra i finalitza a Torreciutat.

Us deixem aquí els enllaços a cadascuna de les activitats que, de ben segur, us agradaran, i entre les quals trobareu la vostra.

Formalitzeu el més aviat possible la vostra inscripció, ja que en tots els casos, les places són limitades.

Curs Activitat Dates
2n ESO Camí de Sant Jaume 11 a 16 d'abril
3r i 4t ESO Sevilla 12 a 20 d'abril
1r Bat Ginebra & Torreciutat 12 a 20 d'abril

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.