Fes que aquest estiu 2014 valgui la pena!!

Índex de l`article

El Club Isard de colónies a Can Font a l'estiu de 2013Cal anar pensant ja en les activitats lúdiques i formatives que faran les nostres filles aquest estiu. Com és costum, el Club Isard us ofereix una amplia oferta de colònies d'estiu. Novament, en col·laboració amb la Fundació Montblanc, Isard ha preparat per aquest 2014 les activitats que podeu veure al quadre que acompanya aquesta notícia.

Tria la teva activitat i ...

Fes que aquest estiu 2014 valgui la pena!!


Heu de tenir present que les vivències que tenen les nenes i les adolescents en el seu temps lliure estan molt relacionades amb la creació de la identitat de l'adolescent. I que el temps lliure és una oportunitat d'enriquir l'adolescent. Recordeu que l'oci no pot identificar-se amb no fer res, i que l'oci forma part del procés d'educació dels fills.


Les activitats que us presentem estan dirigides a nenes d'entre 7 i 16 anys, i tenen sempre com a objectiu fer del temps lliure un moment educatiu, mitjançant activitats sanes i formatives, sabent combinar diversió amb valors. Les activitats que us proposem estan plenes d'activitats: esportives, els esports d'aventura, els tallers, les gimcanes,  excursions, contacte amb la natura, voluntariat, anglès, etc. I totes elles constitueixen una gran oportunitat per aprendre a conviure amb altres companyes, desenvolupar la seva capacitat d'organització i autonomia personal i fomentar valors com l'amistat, la disciplina, la generositat, el treball en equip, etc.

El Club Isard de colónies a Can Font a l'estiu de 2013Totes les activitats que hem preparat per aquest estiu tenen els seus objectius de formació. Així, es treballarà la generositat, la creativitat,  l'amistat, el treball en equip, l'autonomia i responsabilitat en l'acompliment dels encàrrecs. I es posarà l'accent en tot allò que contribueixi a consolidar una personalitat madura: com ara el coneixement propi, la fortalesa, l'amistat i els servei als altres.

Como cada any, cada activitat té un pla de formació en valors socials, ètics i cristians, i l'orientació cristiana d'aquests continguts està a càrrec de la Prelatura de l'Opus Dei.

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.