Peregrines al Camí de Sant Jaume!!

 Peregrines al Camí de Sant Jaume!! - Setmana Santa 2014 - Club IsardAquest any hem anat una bona representació d’Igualada al “Camino de Santiago”. Un bon gruix de 2n d’ESO, algunes de 3r d’ESO  i dues de 4t com a “minimonitores”. En total érem 14!!!!.

Vam sortir el vespre del divendres i vam fer nit a l’autocar. L’endemà, vam tenir una sessió en la què ens van parlar sobre la història del “Camino” i ens van explicar diferents anècdotes. També vam jugar una estona a alguns jocs i ens vàrem conèixer amb les noies dels altres clubs.

El diumenge vàrem començar la primera etapa des de Melide fins a Arzua. Per a nosaltres va ser com un entrenament, doncs mai havíem fet cap etapa del camí. Vam agafar la nostra motxilla carregada amb el menjar, la gorra, el polar, l’impermeable, el buf, els fruits secs per agafar forces, la cantimplora…

 Peregrines al Camí de Sant Jaume!! - Setmana Santa 2014 - Club IsardL’endemà, vam sortir d’Arzua caminant i vàrem fer una etapa una mica més llarga. D’Arzua a Pedrouzo  Vam caminar 21 kilòmetres!!! La fletxa groga del camí ens animava a continuar pas a pas. Un paisatge preciós ple de prats verds, rierols, vaques, ovelletes i tot tipus d’animalons. Ens va donar temps a xerrar, cantar, riure, contemplar,…

L’última etapa l’autocar ens va portar fins a Pedrouzo i des d’allà vam caminar fins arribar a Santiago, on vam anar a la Catedral a saludar i donar l'abrçada a l’Apòstol. Això sí que va ser emocionant, haver arribat per fi al nostre destí!!!!!

Aquell mateix vespre ja estàvem fent maletes. El viatge de tornada va ser recordar totes les experiències i aventures viscudes.

Han estat uns dies molt intensos i a la vegada molt enriquidors, doncs vàrem poder conèixer llocs nous, gent molt diferent a nosaltres i així fer noves amistats. Ha estat una convivència inoblidable!!!!

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.