Bonica excursió fotogràfica per l'Anoia (17/05/2014)

 Bonica excursió fotogràfica per l'Anoia (17/05/2014) - Club IsardEl passat dissabte, 15 de maig de 2014, les associades i amigues d'Isard que cursen estudis de cinquè de primària a segon d'ESO, estaven convocades a les 12 de mati al Club. Havien de portar el dinar i, si volien, una càmera de fotografies. L'activitat prevista era fer una petita excursió per algun indret de l'Anoia, amb l'objectiu de fotografiar plantes, per tal de conèixer-les i aprendre el seu nom.

Vam anar prop de Santa Maria de Miralles, i vàrem començar la nostra particular recerca. Cada noia triava la planta que volia fotografiar i entre totes tractaven d'identificar-les. Aquesta tasca que era fàcil en alguns casos, no ho era en d'altres, i això encara va fer la identificació molt més divertida.

Els paisatges d'aquesta zona de la nostra comarca són molt verds i bonics, la qual cosa ens va permetre gaudir d'un agradable dia a l'aire lliure.

 Bonica excursió fotogràfica per l'Anoia (17/05/2014) - Club IsardLa sort ens va acompanyar, ja que ens vàrem trobar amb un amable pagès que ens va convidar a prendre cireres d'un dels seus arbres i a visitar un super hort! Ens va explicar coses molt interessants de les plantes que hi cultiva amb molta paciència i dedicació. I això ens va agradar molt.

A les sis de la tarda, contentes i una mica cansades, ja estavem de tornada al Club Isard. Ara, amb les fotografies presses, podem continuar aprenent sobre les plantes que vàrem veure.

Us deixem algunes fotografies que ens vàrem fer durant aquesta bonica excursió, i un parell d'imatges del tauler del Club, amb les plantes que vàrem identificar.

Àlbum de fotografies

Bonica excursió fotogràfica per l'Anoia (17/05/2014) - Club Isard

Bonica excursió fotogràfica per l'Anoia (17/05/2014) - Club Isard

Extraordinàries

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.