Llums, càmera i…molta acció!!! - Can Sans Juliol 2014

Llums, càmera i…molta acció!!! - Can Sans Juliol 2014 - Club IsardAquest any, per a la majoria de nosaltres, han estat les nostres primeres colònies d’estiu.

Ens hem endinsat en el món del cinema, a través dels diferents tipus de pel·lícules: des de les pel·lícules en blanc i negre fins als musicals més actuals. Ha estat tot una experiència.

Cada dia, després d’esmorzar, les monitores del Staff ens tenien preparats tot tipus de jocs, gimcanes, curses que feien referència al món del cinema. Després ens posàvem el banyador i cap a la piscina!!! Acabàvem el matí amb una bona remullada. Moltes vegades, fèiem també a la piscina jocs d’aigua, com per exemple guerra de globus d’aigua.

 

Llums, càmera i…molta acció!!! - Can Sans Juliol 2014 - Club IsardDesprés de dinar, tornàvem a tenir més activitats. Aquestes eren moltes vegades manualitats: fabricar una caixa i decorar-la, omplir una ampolleta de sal colorada,...

A continuació, teníem amb les minimonitores el taller de valors i altra vegada a la piscina!!! Per nosaltres això era el millor de la convivència. Podíem estar hores i hores a la piscina que allà ens ho passàvem d’allò més bé. Algunes de nosaltres érem molt aficionades a l’escubidú. I fèiem polseres sense parar, per nosaltres i les nostres amigues.

Al vespre, havent sopat, venia la part més divertida: els jocs de nit. Cada dia, les minimonitores en tenien un de preparat: Polis i cacos, joc dels animals,... Anàvem totes pel bosc amb les llanternes i era molt emocionant!!!

Llums, càmera i…molta acció!!! - Can Sans Juliol 2014 - Club IsardEls dies van anar passant molt ràpid, doncs no paràvem de fer coses i més coses. Quan ja estàvem als últims dies de la convivència, vàrem començar a assajar el festival per els pares. Vam assajar diferents balls que els hi van agradar molt. L’últim dia, els pares quan van arribar, varen veure una exposició de totes les manualitats realitzades al llarg d’aquells dies i després les nenes vàrem actuar en diferents representacions teatrals i balls. Totes vàrem marxar molt contentes cap a casa.

Les nostres convivències d’estiu les recordarem durant tot l’any i animarem a moltes nenes per a què l’any vinent també s’animin a venir.

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.