Aconsegueix provocar el "factor sorpresa"en 5 pasos

/ 03/02/2015

tomates

Posted by Alicia Bustos.
Encara que no es fagi cuina de Restaurant, és important tenir cura de la presentació, posar les coses agradables, que es vegi que hem acurat al preparar-ho, alhora que no s'ha de carregar massa, de manera que el plat entri pels ulls. Com a  idees generals, podríem dir:

  • És més important el punt de l'aliment que la presentació: si per millorar la presentació, el plat ha de perdre alguna característica –refredar-se, endurir-se, etc.-, no compensa.
  • La presentació ha de suggerir netedat.
  • Quan hi hagi dubte, escollir la sencilleza. Un plat barroc, només vindrà de gust si l'ha preparat un artista que conegui bé el que està fent.
  • Per millorar la presentació s'han de mirar llibres, revistes, plats de cuiners que ho saben presentar tot ben maco... la imaginació s'omple d'imatges. I si no som una persona creativa, és millor veure com ho fan els altres.
  • També a la presentació ens hem d'adaptar a les tendències dels comensals. Si els agrada més el toc casolà, si els sorprèn i agrada la novetat, si prefereixen les coses conegudes… s'ha d'intentar que la presentació del plat sigui coherent amb el tipus de cuina que es fa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuina

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.