Sopar internacional per la ESO i Batxillerat 13/02/2015

El passat 13 de febrer, les grans del Club van celebrar el 75 aniversari des que van començar els clubs familiars com el nostre. El primer es va obrir a Madrid, però ara ja existeixen en molts països del món. Per això vam pensar que una bona manera de celebrar-ho era amb un sopar internacional.

El sopar consistia en dividir-nos per grups i triar un país amb una cultura culinaria especial.

Cada equip, haviem de cuinar el menú a la cuina del Club i després havíem de representar el país seleccionat amb un ball, disfressant-nos, etc.

Aquesta part va ser molt divertida perquè la cuina es va quedar petita i no hi cabíem totes als fogons i haviem de demanar torn... Aquesta "unitat física" ens va fer riure i ens va ajudar a disfrutar més amb el que feien els altres grups, ja que ens demanavem ajuda...

El sopar va ser completíssim, no va faltar res: hi havia creps, tortitas mexicanes, pizzes americanes, arròs basmàti... i "galletitas de la suerte", arròs a la cubana, un pastís francès...

Vam acabar la festa ballant música India i desitjant que els clubs com Isard s'estenguin encara més per tots els països on encara no han començat.

Article escrit per Mariona Nafría

Veure l'Àlbum de fotografies

Extraordinàries

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.