Camí de Sant Jaume G-03

Viu una experiència inoblidable recorrent una de les rutes amb més valor històric i espiritual d’arreu del món. 

Cada any, desenes de milers de persones recorren -sencer o alguns trams- el camí de Sant Jaume, el que es va començar a traçar quan es van descobrir les restes de l'apòstol Sant Jaume a Compostel·la a inicis del segle IX.

Entre els dies 7 i 12 d'abril de l'any 2017 ens unirem a aquests milers de pelegrins i farem tres trams del Camí. En total 53.3 Km fins arribar a Santiago de Compostela: Mélide - Arzúa (14 Km), Arzúa – O Pedrouzo (19.1 Km) i O Pedrouzo – Santiago (20 Km).

Són dies en els quals es realitza un esforç físic continuat (superant possibles butllofes, cansament…) però que queda totalment en segona línea degut a la riquesa de la convivència constant amb les companyes de viatge, les experiències d’altres pelegrins de diferents nacionalitats que anem trobant pel camí, l'alegria de l'esforç, la fortalesa, el forjar amistats... Peregrinar a Santiago és una aventura física i espiritual i cal estar preparat.

El pelegrí necessita ulls i cor d'home simbòlic, sagrat. Ulls del Petit Príncep per veure que l'essencial és invisible als ulls. Són imprescindibles aquests ulls en el Camí de St. Jaume. El més imprescindible per portar en la motxilla.

Els pelegrins veterans, una vegada de tornada a casa, solen explicar això amb un parell d'expressions molt característiques: «Es comença de turista i s'acaba de pelegrí»  o «El veritable Camí comença a Compostela».

Atreveix-te a introduir-te en aquesta experiència de SENTIR EL CAMÍ PER DINS.

 Bon Camí, pelegrins!!

SORTIDA: 7 d'abril a les 19h.

TORNADA: 12 d'abril.

Allotjament: EFA EL PIÑEIRAL

Es fan tres trams del Camí de Santiago, però tenint en compte l’edat de les participants i la experiència d’altres anys, l’allotjament és sempre el mateix. L’autobus ens trasllada diariament al punt de sortida de la ruta i ens recull en finalitzar-la. 

PREU SÒCIES: 220€

PREU NO SÒCIES: 250€

 

Per INSCRIPCIONS fes un click aquí.

Colònies

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.