Club Isard

Club Isard, qui som?

El Club Isard es proposa col·laborar amb les famílies perquè els seus fills creixin feliços i en una convivència més sana, més humana, més enriquidora. Lluny, per exemple, d’un model de vida consumista. Que sàpiguen estimar i servir, i, així, esforçant-se per ser millors, aportin molt , a la família, als amics, a l’escola, a la ciutat, als llocs on fan esport, ... Amb la seguretat que fent el bé, a poc a poc, i entre tots, canviarem la societat. Àmbits i objectius principals:

  • Un mateix: créixer ferms, amb autoestima, lliures, generosos.
  • La família: implicats en ajudar els pares, germans, avis... (cuidar les coses de la casa perquè durin, amb encàrrecs que els facin responsables, fer-se el llit, ...)
  • Els amics: tenir-ne molts i que cap nen o nena se senti sol. Actitud oberta amb tots els companys i companyes: cuidar de tots, del que té menys, del que és tímid... Tots valem igual. Amb detalls diaris, petites victòries.
  • L’Escola: que és com una altra casa, que també ha de cuidar. Que viu tranquil, sabent que els professors l’estimen. Que no és tan important ser el millor com esforçar-se en l’estudi i fer equip.
  • El Club, que és també la casa de cada una. On cada nena aprèn a acollir a tothom i a cuidar les coses materials com si fossin seves. Entre alumnes d’altres escoles, s’enriquirà, tractant-les, ajudant-les i aprenent d’elles. Les mares i monitores que dirigeixen el club i les activitats, creant un clima de confiança, faciliten que el Club sigui un lloc on es gaudeix molt.
  • La Natura: que és la casa més bonica que tenim. Assumir la responsabilitat de cuidar-la, desenvolupant hàbits i costums: reciclar, respectar els animals, estalviar l’aigua... i, sobretot, aprendre a contemplar les muntanyes, les flors, el mar, gaudir a l’aire lliure... Aquest aspecte ajuda a la sobrietat, a la solidaritat, a l’agraïment. Traslladant el mateix a la ciutat on vivim, perquè és la casa grossa dels que hi vivim i hem de ser bons ciutadans. Volem ser moltes i variades les famílies que compartim aquest Projecte. Traiem la inspiració de l’Evangeli, i de la riquesa i novetat de la tradició cristina. En aquest sentit els pares i mares de la Junta Directiva, confiem l’orientació que ens cal, a la Prelatura de l’Opus Dei -institució de l’Església- Catòlica. I està obert a persones d’altres confessions religioses. Qui ho vulgui - associades, famílies i amistats- té a la seva disposició classes de formació cristiana, i pot rebre atenció espiritual.

    Descarrega't el fullet d'Isard

Press

Contact

Berry sale has just started

Get 20% off items from the Berry Winter Collection.

Made with love by Joline. All rights Reserved.