Programa de voluntariat: Mou fitxa!

Programa de voluntariat Mou Fitxa!

Programa de voluntariat Mou Fitxa! - Club IsardEl Club Isard ha iniciat una col·laboració amb el "Pla de Voluntariat de la Fundació Montblanc Mou Fitxa!". L’objectiu del projecte és realitzar des de ISARD un projecte global de Solidaritat i Formació al Voluntariat.  Aquest projecte està obert per tota mena de disponibilidad: des d'una col·laboració puntual i breu (1h), fins al voluntariat compromès de 2h setmanals o mensuals. Poden participar joves, adults, professionals, jubilats i matrimonis. En qualsevol cas, considerem qualitats comuns a tots els voluntaris: la capacitat de compromís; reconèixer, respectar i defensar activament la dignitat de les persones, i potenciar el seu desenvolupament integral.

Dins de l'oferta de voluntariat que la Fundació Montblanc ofereix, Isard ha decidit col·laborar en el programa anomenat Acompanyament a gent gran.

Si ets dels que no tens temps, i en canvi pots col·laborar econòmicament amb el funcionament del programa, també és necesària la teva ajuda!!!