Què és el Club Isard

Una associació familiar que facilita un espai i unes activitats de lleure dirigides a la convivència sana i enriquidora perquè els fills creixin feliços.
Les activitats i la formació que es fan al club tenen com a objectiu: formar cada noia en la maduresa, desenvolupar els seus talents, establir i enfortir amistats genuïnes, fomentar la preocupació per les necessitats dels altres i ajudar-los a fer tot el possible per desenvolupar els seus talents.
Les activitats inclouen cuina, esports, sortides, arts i manualitats i xerrades setmanals sobre virtuts i creació de personatges.

Un club de les famílies i per les famílies

Una entitat de lleure educatiu que ofereix activitats complementàries a la família i a l’escola. Isard proporciona les idees, els espais i les persones adequades per tal que les noies i joves aprenguin l’aprofitament del temps lliure amb activitats sanes i formatives, combinant la diversió i els valors amb una formació humana basada en principis cristians.

Portal de transparència

El Club Isard inicia la seva activitat a la ciutat d’Igualada als anys 60, tot i que no pren la forma jurídica d’Associació fins l’any 1972. 

L’Associació Club Isard està registrada a la Generalitat de Catalunya, Registre d’Entitats Jurídiques, amb el número 1.628. Disposa de CIF G08953374.

El seu domicili social es troba al carrer La Pobla de Claramunt 5, baixos, d’Igualada, i dóna servei principalment a les comarques d’Anoia, Bages i Penedès.

Organització

L’òrgan de govern (Junta Directiva) està format per representants dels pares i educadors del Club.
Un Comitè de Gestió s’encarrega del día a día a l’entitat. 

Contacte

Adreça

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.
08700 Igualada (Barcelona)

Telèfon

93 803 38 47

e-mail

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cercar articles

et pot interessar

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.