Interessants canals de vídeos a Youtube

Canal a Youtube de l'Opus DeiNo cal insistir. De sobre sabem tots que estem vivint en un mon de informació i comunicació que avança molt ràpidament, i en el qual les tecnologies multimèdia són molt importants. Son moltes les eines bones i interessant que podem trobar a internet. A la web d'Isard tenim feta una petita selecció a l'apartat del menú Mares/Enllaços.

Avui us volem presentar els dos darrers enllaços que hem afegit. Es tracta de dos canals de Youtube. El primer d'ells és el canal d'Informació de l'Opus Dei, i porta per títol Cercar a Deu en el treball i en la vida quotidiana. En ell es recorda que l'Opus Dei es una institució de l'Església Catòlica fundada per Sant Josepmaria Escrivá de Balaguer, i que el treball i la vida ordinària són ocasió de trobada amb Déu, de servei als demés i de millora de la societat. El trobareu en aquesta adreça: http://www.youtube.com/user/opusdei. I conté un seguit de llistes de reproducció, amb un total de 467 vídeos, hores d'ara. Les listes de reproducció del canal, en aqusta data, són aquestes:

 

  • 39 Vídeos sobre l'Opus Dei, amb entrevistes, reportatges i testimonis sobre l'Opus Dei.
  • 74 Vídeos breus de Sant Josepmaria en Alta Definició, amb les seves principals ensenyances.
  • 14 Vídeos documentals sobre l'Opus Dei i Sant Josepmaria
  • 122 Vídeos de testimonis, i histories de persones de l'Opus Dei
  • Canal en Youtube de Sant Josepmaria Escrivá23 Vídeos sobre iniciatives socials, que són reportatges breus sobre algunes iniciatives socials portades a terme a cabo a tot el mon per persones de l'Opus Dei, en col·laboració amb cooperadors i amics.
  • 41 Vídeos sobre el Prelat, amb noticies de l'activitat d'aquest
  • 10 Vídeo sobre la JMJ Madrid 2011, la Jornada Mundial de la Joventut a Madrid en 2011


L'altre canal de Youtube està dedicat a Josepmaria Escrivá de Balaguer - Fundador de l'Opus Dei. A data d'avui conté 115 Vídeos sobre l'Opus Dei, la  vida i  missatge del fundador, sant Josepmaria Escrivá, testimonis sobre l'Opus Dei, un camí de santedat en el treball i la vida ordinària. I són molt el vídeos originals de Josepmaria Escrivá.

Aquest canal el podeu trobar en aquesta adreça: http://www.youtube.com/user/josemariaescrivaes

Desitgen que aquest dos canals us siguin d'utilitat. Teniu present que també us pedue subscriure, per rebre informació de la pujada de nous vídeos als canals. I, finalment, us animen a que contribuïu a la difusió d'aquests dos canals entre els vostres familiars i amics, així com a les xarxes socials en les que participeu, pel bé que poden fer.

Documents

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.