Internet, les xarxes socials i les pantalles

Índex de l`article

Aquest article és un resum de la xerrada que la periodista Alba Canet va impartir al Club Isard el passat dia 22 de juny de 2012. La xerrada anava adreçada als pares i mares de les associades i amigues del Club. Pel seu interès, li van demanar que fes un resum per poder tenir-ho disponible a la web d'Isard.

Una de les coses que més van agradar als assistents, va estar l'enfocament positiu que va donar al contingut de la xerrada. Internet, les xarxes socials, i, en general, les pantalles, tenen molts beneficis, i aporten un important valor afegit a la vida diària. Aquests beneficis i valors s'han de saber aprofitar. També cal saber acompanyar als fills en el coneixement i en la relació amb aquests mitjans. Mitjans que són únicament eines, ni bones ni dolentes. Seran bones o dolentes en funció de la utilització que fem d'elles.

Al llarg de la xerrada, l'Alba va aportar un munt de dades, recolzades en alguns dels gràfics, que són veritablement sorprenents. També va recomanar alguns links molt interessats, per a la tasca dels pares.

Finalment, no van faltar ni el comentari sobre els riscos d'aquest mitjans, ni les conclusions en forma d'accions, que els pares podem posar en pràctica per tal d'evitar, per exemple, que les relacions virtuals substitueixin les reals, ja que la vida virtual únicament pot ésser paral·lela a la vida real. I, per aconseguir això, és imprescindible alternar els usos del temps: n'hi ha temps de pantalles i temps per d'altres activitats: jocs, converses, lectures, excursions, esport.

Aquí teniu, doncs, el resum de la xerrada “Internet, xarxes socials i pantalles”, que desitgem que us sigui d'utilitat.

 

 

 

Documents

Associació Club Isard

La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
08700 Igualada (Barcelona)
Telèfon 93 803 38 47
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·labora


Made with love. All rights Reserved.