Isard gaudeix amb les seves famílies durant la bonica excursió al Camí d'Andorra

El Club Isara al Camí d'AndorraTal i com estava previst, dissabte 10 de març, a primera hora del matí, un grapat de famílies del Club Isard, ens van aplegar al Club per iniciar l'excursió que teníem prevista. Desprès d'assistir a la Santa Missa a l'oratori d'Isard, i recuperar forces amb un lleuger esmorzar, vam pujar als cotxes, i vam agafar l'A2 fins a Cervera. Desprès, Pons i la carretera C14 fins Adrall. Complint l'horari marcat, a les 11:30 aparcàvem els cotxes just al costat del pont sobre el riu Castellbó, lloc on van començar l'excursió. El temps, enterament primaveral, ens va premiar amb un dia solejat i de molt bona temperatura.

Nuades bé les xiruques vam iniciar, al bon ritme que marcaven els menuts, el camí que ens havia de portar fins el poliesportiu de Bellestar, seguint la ruta marcada per l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra. Així, desprès de passar el pont per sota, calia remuntar el riu Castellbó, que portàvem sempre a la nostra dreta. Desprès de travessar els camps de la Borda del Riu, situada a l'esquerra de la nostra marxa i una gran granja de vaques, arribarem al punt on s'ha de travessar el riu Castellbó en direcció a la vall del riu Aravell. La veritat és que la travessa la vam fer amb extrema facilitat, ja que el riu no portava ni gens ni mica d'aigua. Durant tot el trajecte vam poder observar de ben a prop els efectes de la sequera que patim ja des de fa mesos. El riu Aravell al menys portava aigua, la qual cosa va justificar plenament que per travessar el riu cinc vegades, féssim servir els quatre ponts de fusta col·locats per amics del camí d'Igualada. Vam salvar el riu el darrer cop aprofitant unes pedres, col·locades estratègicament, i ajudats molt amablement per uns nois del Braval (una obra social de l'Opus Dei, ubicada al barri del Raval de Barcelona), que es trobaven netejant i remarcant el camí.

El Club Isara al Camí d'AndorraD'aquesta forma vam arribar a la carretera que va al poble d'Aravell. I des d'allí, al camp de golf, que vam travessar vigilant que alguna de les boles colpejades pels jugadors, no ens donés un ensurt. Ara únicament quedava deixar la ruta del Camí a Andorra, i fer la pujada fins a Bellestar. Arribats dalt, i tenint ja a la vista la nostra meta del poliesportiu, una font d'aigua fresca, ens va permetre aplacar la sed en tant que esperàvem als més endarrerits.

Esperonats per la paella que ja ens esperava al poliesportiu, enseguida van saludar al Manel F, al Manel D i al Mateo T que ja tenien el dinar a falta únicament de tirar l'arrós. També van tenir ocasió de saludar als caminants de l'Associació que havien fet l'etapa sencera, i que es van anar arribant. També es van incorporar els nois del Braval, que també van compartir amb nosaltres la taula.

El Club Isara al Camí d'AndorraNo cal dir que la paella va fer les delícies de tots els comensals. Quelcom semblant es pot dir de les diferents coques portades per fer les postres. Una estona d'agradable sobretaula, prenent cafè, i comentant les incidències de la jornada, va posar punt i final a aquesta diada familiar que recordarem durant molt de temps. I abans d'iniciar el camí de retorn, la foto de les famílies que havíem gaudit de l'entranyable jornada a l'aire lliure.

Això, ho hem de repetir!

Articles relacionats

Familiars

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.