Festa de Nadal d'Isard (16/12/2012)

El naixement del Nen Jesús s'apropa durant la Festa de Nadal d'Isard (16/12/2012)Fa un dies us informàvem que un any mes, el Club Isard preparava amb il·lusió la celebració del Nadal, ja que aquestes festes tant entranyables i familiars, durant les quals revivim el naixement del Nen Jesús, formen una part molt important del calendari d'Isard.

I ja va arribar la esperada data. El passat 16 de desembre, diumenge, un bon nombre de famílies van apropar-se a Isard, per a compartir una estona del matí anticipant el Nadal.

Amb una exquisida presentació, a càrrec de dues petites mestres de la comunicació, es van anar succeint els poemes de Nadal i el cant de Nadales. Català, castellà o anglès, totes les llengües eren bones per exalçar la felicitat del Nadal. La vista al fons del bonic i gran Pessebre del Club Isard, per darrera de les poetesses, convidava a cantar amb força i alegria les Nadales.

Una entranyable Festa de Nadal que va finalitzar compartint una mica d'aperitiu, en tant que ens expressaven uns als altres els millors desitjos per aquestes Festes.

Pessebre del Club Isard - Nadal 2012

Veure l'Àlbum de fotografies de la Festa de Nadal 2012

Veure l'Àlbum de fotografies del Pessebre del Club Isard 2012

Familiars

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.