Recollida solidària d'aliments i Jornada Famílies de Torreciutat (14/09/2013)

El Santuari de Torreciutat organitza pel proper 14 de septembre la Jornada Mariana de les Famílies de la que enguany es celebra la 24ª edició. Aquesta trobada esdevé un dia festiu per les nostres famílies i alhora és una oportunitat per encomanar-nos a la protecció de la Mare de Déu. Un dels moments més bonics del dia és la presentació a la Mare de Déu dels nadons i infants. Ens faria molta il.lusió que tots els que pogueu participeu en aquesta diada familiar amb els vostres amics i familiars.

Enguany la Jornada té un caire solidari ja que es pot col.laborar fent donació d’aliments per famílies necessitades d’ajut. Per això hem pensat que un grup de famílies del club faci entrega d’una panera d’aliments el mateix dia de la Jornada. Per aquest motiu a l’entrada del club posarem una panera per anar recollint els aliments que ens porteu.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el Club Isard. Per tenir més informació us adjuntem l'enllaç del Santuari per donar a conèixer aquesta trobada.

Esperem passar junts un molt bon dia!

Més informació: www.torreciudad.org

Familiars

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.