Isard, present a la 60 edició de la FIRANOIA

Isard, present a la 60 edició de la FIRANOIA - Club IsardUn any més el Club Isard hi serà a la Fira Multisectorial de la Comarca, que organitza Fira d'Igualada. Aquest any són 12 les entitats que participen amb la seva presència, en estand propi, en aquest esdeveniment comercial.

A la Fira, que té lloc entre el 27 i el 29 de setembre de 2013, i que aquest any es celebra als carrers del centre d'Igualada, hi hauran 231 estands: 139 comercials, 12 d'entitats , 60 d'artesania i 20 de degustacions. La superfície total de la Fira és de 36.000 m2, i la previsió de visitants és de 60.000 persones.

És aquesta important afluència de públic el que ens anima a estar presents en un edició més en la Fira. Es tracta d'aprofitar aquesta immillorable ocasió per donar-nos a conèixer i fer-nos presents a la nostra ciutat i la seva comarca.

Us convidem a venir a visitar l'estand d'Isard, que està ubicat a la zona d'entitats de la Fira, a la Plaça del Pilar, i que és el número 3. Dissabte, entre les 4 i les 8 de la tarda, us esperem de forma especial.

Participa amb nosaltres a la FIRANOIA, i ajuda'ns a la promoció del nostre Club!

Familiars

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.