El dia 27 tenim una cita a Valdebebas: la beatificació de don Álvaro

El dia 27 tenim una cita a Valdebebas: la beatificació de don Álvaro - Club IsardI és que ja falten pocs dies per aquesta data tant important i assenyalada, en la qual serà beatificat a Madrid, la ciutat en la qual va néixer, Álvaro del Portillo, primer successor de sant Josepmaria Escrivà al capdavant de l'Opus Dei. Amb aquest motiu, moltes famílies del Club Isard hi acudiran, amb els diversos plans que s’han organitzat, amb tren, amb autocar, amb cotxes particulars…

Des d'Igualada, hi ha organitzats alguns viatges. Uns són per a les famílies, un altre molt semblant per les antigues alumnes del Col·legi Montclar (amb un preu de 135 euros)...

També hi ha un pla per les associades i amigues del Club Isard.

El dia 27 tenim una cita a Valdebebas: la beatificació de don Álvaro - Club IsardD'altra banda, universitàries i algunes estudiants de 2n de Batxillerat estan inscrites ja com a voluntàries de l’organització dels actes principals de la beatificació.

Des d'aquí us animem a assistir a aquest esdeviment, acompanyat dels vostres familiars i amics, encara no que hagin tingut cap relació amb l'Opus Dei o amb cap labor apostòlica de l'Opus Dei.

Us deixem aquí un vídeo, en el qual algunes persones expliquen com els ajuda Álvaro del Portillo, un "preciós exemple de vida" segons el Papa Francesc, i un "servent bo i fidel" per Joan Pau II. Bisbe successor de sant Josepmaria al capdavant de l'Opus Dei, serà beatificat el proper 27 de setembre a Madrid.

Enginyer de camins i sacerdot, es traslladà a Roma per ajudar sant Josepmaria. Sempre al servei de l'Església, humil i valent alhora, participà al Concili Vaticà II. Succeí sant Josepmaria, estenent l'Opus Dei i posant en marxa nombroses iniciatives socials i educatives. Estigué a Catalunya en diverses ocasions.

Si voleu saber-ne més, podeu visitar www.opusdei.cat

 

Més informació a:

Familiars

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.