Isard, present a la beatificació d'Álvaro del Portillo (27/09/2014)

Isard, present a la beatificació d'Álvaro del Portillo (27/09/2014) - Club IsardI és que les famílies del Club Isard van assistir amb joia als actes celebrats a Madrid, amb motiu de la beatificació d'Álvaro del Portillo, bisbe i primer successor de sant Josepmaria Escrivà al capdavant de l'Opus Dei.

La cerimònia de la beatificació va tenir lloc el dissabte 27 de setembre de 2014. I el diumenge 28, el prelat de l'Opus Dei, en Javier Echevarria, va celebrar una Missa d'acció de gràcies.

Des d'Igualada, es van organitzar diferents viatges i les associades, amigues i famílies van arribar a Madrid per diferents mitjans: autobús, tren, cotxes particulars, ... També l'allotjament va estar divers, segon els casos. Així com la ubicació en les diferents zones del recinte de Valldebebas.

 

Isard, present a la beatificació d'Álvaro del Portillo (27/09/2014) - Club Isard

Un dels aspectes que més va impressionar als assistents va estar la vistosa presència de persones de més de 80 països, i les nostres famílies no van deixar l'ocasió de fotografiar-se amb alguns dels innombrables grups que trovaben al seu pas.

Us deixem aquí algunes fotografies, per que tingueu un record d'aquestes inoblidables jornades, un vídeo resum de la beatificació, i així com alguns enllaços d'interés.

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Enllaços d'interès

Familiars