Activitats per a mares desembre 2015

El Nadal ja és a prop. I a Isard tenim encara dues propostes d'activitats relacionades amb el temps de Nadal. Es tracta dels dos darrers tallers. Un sobre la preparació de la taula de Nadal i l'altre sobre cuina de Nadal, on podras aprendre a el·laborar i decorar el Tronc de Nadal tradicional.

Anota en el teu calendari aquestes activitats, i gaudeix mentre aprens. 

 

Activitats per a mares (novembre i desembre 2015)

Els darrers mesos de l'any arriben a Isard amb un bon grapat d'activitats per a mares. Durant el novembre, us convidem a un berenar tertúlia, a classes de formació, i a un fòrum DVD. Pel desembre, les propostes estan més relacionades amb el temps de Nadal, amb tres tallers: guarniments, preparació de la taula i cuina de Nadal.

Anota en el teu calendari aquestes activitats, i gaudeix mentre aprens. 

 

Isard celebra el 14 de febrer

El divendres 10 de febrer, les mares d'Isard van celebrar al Club l'aniversari de la fundació de la Secció femenina del Opus Dei (14 de febrer de 1930) i de la fundació de la Societat Sacerdotal de la Santa Creu (14 de febrer de 1943).

La celebració va consistir en la projecció d’un DVD amb imatges de Sant Josepmaria, seguida d'un col·loqui i berenar de postres especialitats d'amigues i mares del Club. Per facilitar l'assistència de les mares del Club, es va organitzar un servei de guarderia.

Per celebrar aquest esdeveniment al nostre loc web, us deixem aquest vídeo, en el qual algunes dones relaten la seva vocació a l'Opus Dei, aquella crida de Déu que dóna un nou color a la realitat de cada dia. Podeu trobar més informació a en aquest enllaç: Una manifestación de la Providencia divina.

Curs d'iniciació al Patchwork per a mares i noies joves

Curs d'iniciació al Patchwork al Club Isard

Professora del curs: Montse Cardona

El patchwork és una paraula anglesa que significa treball d'apedaçament, o el que és el mateix, confeccionar peces unint fragments de robes de diferents tipus i colors.

El seu origen data d'èpoques molt antigues, i encara que és molt difícil de precisar la data, ja podem veure mostres d'aquestes tècniques a la cultura egípcia del segle IX a.C.

Ens iniciarem en la tècnica del patchwork des del dibuix de patrons, retall i cosit de les peces, fins a la seva aplicació a samarretes, bosses, etc...

L'alumna podrà escollir i personalitzar les seves peces segons el seu interès i creativitat: creació d'un cobrellit, samarretes, bosses, quadres de roba, camins de taula, etc.

També es donarà una breu iniciació a d'altres tècniques de costura com per exemple el Log Cabin i altres propostes de les alumnes.

El curs tindrà lloc tots els dijous dels mesos d'octubre, novembre i desembre, de 17:30 a 19:30 hores. El preu, que serà de 25 € al mes, no inclou el material.

Si t'interessa, inscriu't el més aviat possible, ja que les places del curs són limitades. Truca a Isard o, si ho prefereixes, envia un correu eclectrónic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)