Curs d'iniciació al Patchwork per a mares i noies joves

Curs d'iniciació al Patchwork al Club Isard

Professora del curs: Montse Cardona

El patchwork és una paraula anglesa que significa treball d'apedaçament, o el que és el mateix, confeccionar peces unint fragments de robes de diferents tipus i colors.

El seu origen data d'èpoques molt antigues, i encara que és molt difícil de precisar la data, ja podem veure mostres d'aquestes tècniques a la cultura egípcia del segle IX a.C.

Ens iniciarem en la tècnica del patchwork des del dibuix de patrons, retall i cosit de les peces, fins a la seva aplicació a samarretes, bosses, etc...

L'alumna podrà escollir i personalitzar les seves peces segons el seu interès i creativitat: creació d'un cobrellit, samarretes, bosses, quadres de roba, camins de taula, etc.

També es donarà una breu iniciació a d'altres tècniques de costura com per exemple el Log Cabin i altres propostes de les alumnes.

El curs tindrà lloc tots els dijous dels mesos d'octubre, novembre i desembre, de 17:30 a 19:30 hores. El preu, que serà de 25 € al mes, no inclou el material.

Si t'interessa, inscriu't el més aviat possible, ja que les places del curs són limitades. Truca a Isard o, si ho prefereixes, envia un correu eclectrónic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Mares

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.