Des d'el CLUB ISARD us volem desitjar a totes les famílies una bona Pasqua!

BONA PASQUA!

I què millor forma de felicitar-vos que oferir-vos aquestes Mones de Pasqua que algunes de les vostre filles van fer a Isard per a vosaltres?

 

A l'àlbum de fotografies podeu veure aquestes veritable obres d'art de rebosteria. L'èxit d'aquestes Mones es deu a dues coses: a la recepta, que podeu veure en l'apartat del nostre web que dediquem a les receptes de l'activitat de cuina del Club; i a l'afecte que van afegir les vostres filles.

 

Bona Pascua per tots i bon profit per alguns!

Gràcies, Alma, i fins aviat!

Comiat Alma Club IsardDiuen que és molt important que les persones expressin l'estima que tenen vers altres persones. I això és el que vam voler fer des d'Isard amb la que ha estat durant els darrers anys, la directora tècnica del Club: l'Alma, que com bé indica el seu nom ha estat sempre l’ànima del Club. Aquesta dona alegre, treballadora infatigable, optimista, torna al seu país d'origen: Panamà. Per això, a Isard necessitàvem fer-li notar tot el que les famílies del Club l'estimem.

Malgrat que la data de la seva marxa a Panamà no arribat encara, vàrem considerar convenient no deixar per darrera hora el nostre comiat. Volíem també que hi fos present en Joan Carles, el seu marit. Per aquestes raons, vàrem convocar secretament a les famílies del Club Isard a la masia d'una de les famílies del Club - Can Masana -, per un dinar informal. Per l’altre banda, la Lourdes i en Jordi, els amfitrions, havien invitat a dinar a la família de l'Alma, la qual no sabia que ens hi trobaria a tots reunits esperant la seva arribada.

Bon Nadal 2011

Felicitació Nadal Club Isard 2011El Club Isard us desitja un bon Nadal

I a Betlem neix el nostre Déu: Jesucrist! —No hi ha lloc a l’hostal: en una establia. —I la seva Mare l’embolcalla, amb bolquers, i l’acotxa a la menjadora (Lc 2, 7).

(Sant Rosari, Sant Josep Maria Escrivà de Balaguer)

Reunió per a mares d'inici de curs

Taller de valorsBenvolgudes mares:

El proper divendres 4 de novembre, a les 19.30h, tindrem una reunió d'inici de curs on volem explicar-vos, molt breument, el temari del taller de valors que es donarà a les nenes durant aquest curs escolar. Perquè aquests tallers siguin més efectius, el Club vol facilitar que els objectius de formació que treballa amb cadascuna de les associades siguin reforçats per les famílies a casa.

Agrairíem la vostra assistència i és extensiva a amigues vostres  que podrien estar interessades en portar les seves filles a ISARD.

Ja tenim els números guanyadors!

Tal com us vam explicar, tenim una exposició de pintura amb quadres de diversos autors, entre els quals hi ha un oli i dues aquarel·les de la Gemma Riba Roca que sortegem.

Els números guanyadors són els que tenen les tres últimes xifres coincidents amb les del cupó de la ONCE dels dies 20, 21 i 22 de juliol.

Primer premi (oli): número guanyador el 20 de juliol: 542

Segon premi (aquarel·la): número guanyador el 21 de juliol: 726

Tercer premi (aquarel·la): número guanyador el 22 de juliol: 433

Podeu veure els resultats complerts aquí.

Enhorabona als guanyadors!

Oli de Gemma Riba Roca