Gràcies, Alma, i fins aviat!

Comiat Alma Club IsardDiuen que és molt important que les persones expressin l'estima que tenen vers altres persones. I això és el que vam voler fer des d'Isard amb la que ha estat durant els darrers anys, la directora tècnica del Club: l'Alma, que com bé indica el seu nom ha estat sempre l’ànima del Club. Aquesta dona alegre, treballadora infatigable, optimista, torna al seu país d'origen: Panamà. Per això, a Isard necessitàvem fer-li notar tot el que les famílies del Club l'estimem.

Malgrat que la data de la seva marxa a Panamà no arribat encara, vàrem considerar convenient no deixar per darrera hora el nostre comiat. Volíem també que hi fos present en Joan Carles, el seu marit. Per aquestes raons, vàrem convocar secretament a les famílies del Club Isard a la masia d'una de les famílies del Club - Can Masana -, per un dinar informal. Per l’altre banda, la Lourdes i en Jordi, els amfitrions, havien invitat a dinar a la família de l'Alma, la qual no sabia que ens hi trobaria a tots reunits esperant la seva arribada.

Comiat Alma Club IsardQuan l'Alma va obrir la porta, i ens va veure a tots, es va portar una gran sorpresa. Fins i tot es va emocionar una mica. El que volíem estava aconseguit: va sentir la nostra gran estimació.

Desprès de les salutacions, vam iniciar el dinar. La idea era que cada família portés alguna cosa per compartir entre tots. I ja teníem preparat un magnífic buffet, on hi havia una important varietat de menjars: diferents tipus d'amanides, truites també d'ingredients variats, macarrons pels més menuts, pollastre empanat, carn rostida, ...

Durant el dinar vàrem tenir ocasió de xerrar de forma distesa. No van faltar els comentaris sobre els records de cadascun sobre el moment o la forma en què vàrem conèixer l'Alma, o de la empremta que sense dubte deixarà a les nostres vides i a la història del Club Isard.

Comiat Alma Club IsardArribat el moment dels postres, novament el buffet va estar a punt: maduixes amb nata, coques, pa de pessic, galetes, ... No van faltar tampoc ni el cava, amb el que vam brindar per el futur de l'Alma i la seva família a Panamà, ni el cafè.

Com no podia ser d'altra forma, l'Alma, que encara no ha marxat al seu país, ja parlava de que organitzarà en el futur colònies de cooperació per que les noies d'Isard viatgin a Panamà per col·laborar allà en accions solidaries.

Des del lloc web d'Isard volem deixar constància de l'estimació i l'agraïment de totes les famílies del Club per la tasca que ha realitzar durant tots els anys que ha estat amb nosaltres, i li diem de tot cor: Gràcies, Alma, i fins aviat!

Veure l'Àlbum de fotografies

Notícies Mares

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.