El nou curs 2010-2011 ja ha començat a Isard

EstudiUn any més al Club Isard hem preparat una gran oferta d'activitats per a les nostres associades. Com sempre, la nostra activitat central de cada dia és l'estudi. Per millorar en aquest important tema, l'estudi s’imparteix el Programa Intelligo per les alumnes a partir de 5è de Primària fins a 2n Batxillerat. El complementem, per a les més petites, amb l'activitat “Gaudeixo llegint”, amb la qual estimulem l'adquisició d'un hàbit molt important i també molt divertit: la lectura.


Una altra activitat  és l'anglès, tant per les grans com per les petites. Per personalitzar l'activitat d'anglès, els grups es fan segons el nivell de coneixements de les associades que hi participen.

Les manualitats i la cuina, per les petites dels nivells 1 i 2, són altres de les ofertes d'activitats ordinàries. Per aprofitar millor l'activitat de cuina, penjarem al lloc web d'Isard, en aquesta secció, les receptes que es facin cada dia.

Després del descans del dijous, dia en què no hi ha activitats pels nivells 1 (3r i 4t de primària) i 2 ( 5è , 6è de primària i 1er ESO), el divendres us oferim una bon nombre d'activitats per a tots els gustos. A més a més de l'imprescindible taller de valors, les petites podran triar entre el teatre i la pintura, i després entre el bàsquet i la pintura.

TeatreEn canvi, els nivell 3 (2n ESO), 4 (3r i4t ESO) i 5 (Batxillerat), els divendres, després de la meditació, faran survival, trends i teatre musical.

Amb l'activitat de trends, adreçada als nivells 4 i 5, volem que les nostres associades vagin més enllà de la moda i ajudar-les a formar la seva pròpia personalitat. Que aprenguin què són les tendències i els estils de vida, i el què suposa la publicitat en el món actual. Volem que aprenguin a treure el millor de la moda adaptant-la a la seva personalitat i estil. També considerem que és molt important aprendre a veure cinema. I que cal ja en aquestes edats, reflexionar i profunditzar en temes d’actualitat amb experts.

Per altra banda, amb l'activitat que anomenem survival, i que hem dissenyat per les noies del nivell 3, pretenem ajudar a les associades a que desenvolupin la seva capacitat d’improvisació davant situacions compromeses, com ara haver de parlar en públic, ubicar-se en una ciutat, fer un sopar, respondre a una entrevista, actuar davant les càmeres... i moltes coses més!

Considerem molt important aprofitar la potencialitat educativa i de formació en valors que té el temps lliure. Per aquesta raó, les associades des de 2n ESO a Batxillerat, durant els caps de setmana tindran també activitats d’estudi, de voluntariat, excursions, convivències, etcètera.

 

Horari curs 2011-2012Esperem que l'esforç que fem amb aquesta àmplia oferta d'activitats sigui profitosa per les vostres filles.

Finalment, al Club Isard iniciarem el curs 2011-2012 amb una Megafesta, al voltant de les Olimpíades de Londres 2012. Serà el dissabte 15 d'octubre, des de les 17 a les 20 hores, per les nostres associades i amigues de 1r a 6è de primària. Us hi esperem!

Veure l'horari activats 2011-2012

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.