Isard, a la 9ena Olimpíada solidària d'estudi

9èna Olimpíada solidària d'estudi

L'Olimpíada Solidària d'Estudi és una innovadora acció d'educació al desenvolupament i de sensibilització a la solidaritat. Va ser pensada per una ONG espanyola, Coopera -Joves per a la Cooperació al Desenvolupament-, i organitzada per primera vegada el 2003 a la ciutat de Logronyo (La Rioja – Espanya). El Club Isard participa en aquesta iniciativa des de fa alguns anys. En aquesta edició, també la nostra sala d'estudi també es troba entre les sales incloses a l'Olimpíada.

Sota el lema "Vols ser solidari ?..." per cada hora del teu estudi, un dels patrocinadors de l'Olimpíada destinarà 1 € per al finançament de quatre projectes educatius a Angola, Camerun, Equador i Haití. Assabenta't de com pots ser solidari estudiant.

Les associades del Club Isard i les seves amigues poden acudir a estudiar a la sala d'estudi del Club, que està habilitada per a l'Olimpíada i convertir-se en estudiants solidaris. Les seves hores d'estudi són patrocinades per institucions públiques i empreses privades que aporten 1 € per cadascuna. El seu esforç es converteix en els diners que permet el finançament de diversos projectes d'ajuda al desenvolupament destinats a joves del Sud i els temes principals són l'educació i la formació professional.

D'aquesta manera els estudiants mostren el seu compromís i solidaritat de manera activa i es converteixen en protagonistes del procés de canvi que es vol impulsar amb l'ajuda al desenvolupament.

No deixis passar aquesta oportunitat d'ajudar a l'educació de nens i nenes d'aquests quatre països que tant necessiten la teva col·laboració. Agafa els teus llibres, i siguis solidària!!.

Passos Olimpíada solidària

Més informació: www.olimpiadasolidaria.com

Veure el cartell de l'Olimpíada

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.