Curs d'aprenentatge del Programa Intelligo

Programa IntelligoEl proper dilluns dia 12 de desembre tindrem el curs d'aprenentatge d'aquest trimestre del Programa d'estudi Intelligo per 5è i 6è d'EPRI i la ESO.

L'horari de les sessións serà el següent:

 • 17.30h - 19h: 5è i 6è de Primària
 • 17.45h - 19.45h: ESO

Preu per les no sòcies: 6€ Primària / 10€ ESO

Descarrega't la fitxa d'inscripció

Cal que cada persona tregui el màxim partit a les pròpies capacitats. I per poder fer-ho, no és suficient amb dedicar temps i afany a l'estudi. També és imprescindible saber estudiar i arribar a aconseguir un hàbit de treball. De la intensitat d'aquest treball depèn, en la majoria de les ocasions, l'èxit als estudis universitaris futurs.

S'ha de tenir present que vivim temps d'una gran exigència, especialment per tot allò que fa referència a la preparació professional. Actualment, l'expedient d'una alumna que  termina el seus estudis d'ensenyament secundari obligatori i batxillerat, va passar de ser important a ser fonamental. En bona part, aquest expedient determina les reals possibilitats d'accés als estudis universitaris que es podrà triar i també la universitat en la qual es podrà estudiar.

Per tot això, a Isard ens ocupem i preocupem per ajudar a les nostres associades a treure tot el profit possible a les seves capacitats, utilitzant el Programa d'estudi Intelligo, en el qual tenen molta importància els curs d'aprenentatge, com el que tindrà lloc el dilluns 12 de desembre.

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.