Isard visita famílies al Raval de Barcelona

Isard solidariEl dissabte 17 de desembre, les noies de 1r i 2n de Batxillerat vam anar a Barcelona per a col·laborar amb el repartiment d’aliments a les famílies del Raval.

Va ser una experiència única i impactant. Ens vam dividir en grups de 3 o 4 i visitàvem a diferents famílies o ancians solitaris, els hi entregàvem la capsa que contenia torrons i altres aliments típics d’aquestes dates, els hi dedicàvem una estona de companyia i cantàvem nadales. El millor gest que rebíem d’ells era el gran somriure que duien pintat en les seves cares. L’experiència va ser tan enriquidora i bona per a totes, que ja hem decidit tornar-hi l’any que ve, però amb l’objectiu de portar les nostres amigues i donar-li l’oportunitat a molta més gent de poder viure l’esperit solidari i nadalenc d’aquesta manera tan especial.

 

Només cal afegir que tothom ha de poder celebrar el Nadal i si hi podem participar d’aquesta gran celebració, perquè quedar-nos a casa? No t’ho pensis dues vegades i visita aquest Nadal a aquelles persones que més ho necessitin!

 

Bon Nadal a tots!

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.