Bibi, la petita bruixa, pel Club Isard!!!

Festival Sketchs Musicals 2012 - Club IsardJa és una tradició per les associades del Club Isard i les seves amigues, la participació en el Festival dels Sketchs Musicals, que organitza cada any el Club Llar, de Barcelona. En 2012, el Festival va celebrar la seva XXII èna edició.

Aquesta és una perfecta ocasió per que les associades puguin fer una de les coses que més les agrada: ballar i actuar. Per això, tant els nombrosos assajos, celebrats durant els darrers mesos, com el mateix festival, són activitats molt esperades i concorregudes.

Per l'edició 2012 del festival, Isard va presentar un sketch extret de la pel·lícula “Bibi, la petita bruixa”, centrada en la història d'una petita bruixa que vol deixar els seus poders per ajudar al seu pare, amb l'alegria de la bruixa dolenta, ja que aquesta vol aconseguir ésser la bruixa més poderosa.

Festival Sketchs Musicals 2012 - Club IsardUna part important de la preparació de la participació en el festival el constitueix la confecció de les senzilles disfresses que portaran les artistes durant la representació del sketch al teatre. D'això es fa ocasió per animar a la col·laboració de mares en l'activitat.

Arribat el dia de l'actuació al festival, s'han de donar els darrers retocs a les disfresses i maquillar a les actrius perquè llueixin dalt de l'escenari. Els nervis van creixent, i tenen el seu punt més àlgid quan els presentadors les criden per sortir, dient: “Ara, Bibi la petita bruixa, pel Club Isard, d'Igualada!!!”

Veure l'àlbum de fotografies

Veure el vídeo

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.