Isard inicia el nou curs amb novetats: nou estudi dirigit de 15:30 a 17:30 hores

Nou bloc d'estudi dirigit a IsardCom ja sabreu, aquest curs escolar, ha començat amb un important canvi, amb respecte als anteriors: un gran nombre de centres públics que imparteixen ESO, faran jornada compactada, que consisteix en una organització singular en què l’horari lectiu es concentra durant el matí. Aquest canvi planteja a les famílies la necessitat de garantir l'aprofitament del temps dels fills durant les primeres hores de la tarda, durant les quals anys anteriors els alumnes eren a l'escola.

A la vista d'aquest canvi, i desprès de rebre la demanda d'alguns pares, a Isard van decidir ampliar la nostra oferta de l'activitat més important que realitza el Club: l'estudi. Aquesta ampliació es concreta en que, durant el curs escolar que ara comença, hi haurà ESTUDI DIRIGIT de 15:30 a 17:30, de dilluns a dijous. Aquesta activitat està adreçada a alumnes de 1r i 2n d'ESO, i està dissenyat per tal d'afavorir a les alumnes dels Centres escolars que a partir d'aquest curs fan horari intensiu.

Es mantindrà el segon bloc d’ESTUDI DIRIGIT per tota la ESO i BATX. de 17.30 a 19.30h.

Cal recordar també que per ESO i Batxillerat, també hi ha estudi NO DIRIGIT de dilluns a dijous, de 19:30 a 20:30, els divendres de 15:30 a 17:30 i també els caps de setmana.

Us animem, docs, a inscriure-us a aquesta nova activitat, així com a fer difusió de la mateixa als vostres familiars, amics i coneguts.

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.