Arriba la Desena Olimpíada Solidària d'Estudi a Isard

Desena Olimpíada Solidària d'Estudi a Isard

Un any més, el Club Isard hi serà present a l'Olimpíada Solidària d'Estudi (OSE), que és una innovadora acció de sensibilització i solidaritat, a través de la qual els joves i les empreses poden participar i comprometre amb projectes de cooperació al desenvolupament.

Durant el mes que dura l'Olimpíada (5 de novembre al 5 de desembre), els i les joves poden anar a estudiar a les sales d'estudi adscrites a l'activitat i donar le seves hores d'estudi. Una de les sales adscrites a l'Olimpíada és la del Club Isard. Per cada hora, un patrocinador destinarà 1 € a un projecte educatiu al Sud.

L'objectiu de l'Olimpíada és conscienciar sobre l'obstacle que suposa la manca d'educació per a la millora de les condicions de vida de les persones i motivar actituds responsables i compromeses per aconseguir un dels Objectius de Desenvolupament del Mil lenni: aconseguir l'ensenyament primari universal.

Desena Olimpíada Solidària d'Estudi a IsardEl 2012, l'Olimpíada Solidària d'Estudi arribarà la seva desena edició, en la qual participaran 15 països. Sota el lema Posa't un 10, només a Espanya s'intentarà superar les 300.000 hores d'estudi i aconseguir els 35.000 joves sensibilitzats sobre el problema de la manca d'accés a l'educació.

Les hores d'estudi que reunim al Club Isard, unides a les de tota Catalunya, Espanya, Eslovènia i Croàcia serviran per donar suport al projecte de reconstrucció del sistema educatiu en 14 escoles de Kabare (Kivu Sud - República Democràtica del Congo) com a mecanisme d'estabilització i recuperació post-bèl·lica.

No deixis passar aquesta oportunitat d'ajudar a l'educació de nens i nenes d'aquestes escoles del Congo, que tant necessiten la teva col·laboració.

Vine a Isard, estudia, i et posaràs un 10!!

I no t'oblides de portar també les teves amigues.

Més informació: www.olimpiadasolidaria.com
Veure el cartell de l'Olimpíada

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.