Fem Patchwork

Fem Patchwork - Club IsardEls dilluns, les associades i amigues del Club Isard dels nivells de 3r-4t EPRI i de 5è-6è EPRI, desprès dels deures i la lectura, tenen l'activitat de manualitats. En aquesta entretinguda activitat, procurem oferir a les noies continguts divertits i profitosos. Considerem molt important incorporar el major número d'habilitats manuals possibles, per una correcta i integral formació de les noies. Per exemple, aprendre a cosir, desenvolupa les habilitats motores fines, la precisió i la concentració. També incorpora una important dosis de gaudi personal, desenvolupant el sentit de l'orgull i de la realització personal, de fer coses per tu mateix.

Saber cosir també permet a les noies poder dedicar estones del seu temps a activitats creatives relacionades amb la costura, com potser el Patchwork, que és una tècnica que consisteix a unir retalls de roba entre si, units amb puntades a mà o amb màquina de cosir, per formar un disseny determinat (flors, estrelles, figures geomètriques, etc.).

En les fotografies de l'Àlbum podeu veure algunes de les associades i amigues del Club Isard gaudint d'aquesta activitat.

Veure l'Àlbum de fotografies

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.