El Club Isard convoca el concurs de felicitacions de Nadal per l’any 2013

El Club Isard convoca el concurs de felicitacions de Nadal per l’any 2013El Club Isard, d'Igualada, convoca un concurs de dibuixos i pintura infantil i juvenil, adreçat a nens de 8 a 16 anys, per triar, entre els guanyadors, la felicitació del Club pel Nadal de l’any 2013. Al concurs n'hi han dues categories, amb un premi d'una càmera de fotografies digital i un lot de llibres. Els dibuixos o pintures s'han de presentar abans del divendres 15 de març de 2013.

Les bases del concurs de dibuixos i pintura infantil i juvenil del Club Isard són les següents:

 

BASES :

 

 1. Dirigit a nenes i nens de 8 a 16 anys d'Igualada i de la comarca de l'Anoia. Hi poden participar també nenes i nens de les comarques contigües, fent constar la relació que tinguin amb la comarca de l’Anoia per proximitat, estudis, família, etcètera.
 2. Hi haurà dues categories: Categoria Infantil 8-12 anys i Categoria Juvenil 12-16 anys.
 3. El tema ha de versar sobre el Nadal.
 4. Els dibuixos o pintures s’han de presentar en format DIN A4. No s’estableixen limitacions pel que fa a la tècnica. Cada participant només pot presentar un dibuix o pintura.
 5. Els dibuixos o pintures s’han de signar al dors amb pseudònim i s’han d’introduir en un sobre que contingui una plica tancada en la qual es facin constar el nom i cognoms de l’autor/a, i també l’adreça i el telèfon per localitzar els pares.
 6. El Club Isard convoca el concurs de felicitacions de Nadal per l’any 2013Els dibuixos o pintures s’han de presentar a la seu de l'Associació Club Isard (al carrer La Pobla de Claramunt, número 5, baixos, esquerra, d'Igualada) o enviar per correu abans del divendres dia 15 de març de 2013.
 7. S’estableix un 1r premi independent de la categoria, que serà una càmera digital. Hi haurà un 2n premi per cada categoria, un lot de llibres. Els premiats rebran un Diploma acreditatiu. Entre els premiats, l’Associació Club Isard triarà el motiu amb el que felicitarà el Nadal el 2013.
 8. El jurat estarà format per professionals de la pintura i una persona de la Junta Directiva de l’Associació Club Isard. La decisió del Jurat serà el dia 22 de març de 2013 i es farà pública al web del Club Isard (www.clubisard.org). També es publicarà la data del lliurament de premis, que tindrà lloc a la seu de l’Associació, on s’hi podran veure exposats tots els treballs.
 9. Els dibuixos o pintures no premiats es conservaran a la seu de l'Associació Club Isard durant tres mesos, termini per poder ser retirats pels autors.

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.