Sketch de Peter Pan, tot un éxit

Sketch de Peter Pan, tot un éxit - Club IsardAquest anys ha estat Peter Pan el protagonista de l'sketch musical que ha representat al Club Isard en el Festival dels Sketchs Musicals, que organitza cada any el Club Llar de Barcelona, i que aquest 2013 ha celebrat la seva XXIII èna edició.

I un any més Isard ha comparegut a la seva cita amb aquesta tradició per les serves associades amigues,  fent una de les coses que més les agrada: ballar i actuar. Com en les edicions anteriors, els assajos dels darrers mesos i el mateix festival, han estat activitats molt esperades i concorregudes.

Com ja sabreu, Isard va triar per l'edició de 2013 del festival un sketch extret de la pel·lícula “Peter Pan”,que és un nen que pot volar i que mai creix. Viu al País de Mai Més, una illa poblada tant per pirates com per indis, fades, i sirenes, i on viu nombroses aventures fantàstiques al costat dels seus amics els Nens Perduts.


A Isard ens agrada molt cercar la col·laboració de les mares en les nostres activitats. I la preparació de la participació en el festival és una ocasió perfecta, ja que precisa de la confecció de les senzilles disfresses que portaran les artistes durant la representació del sketch al teatre.

Sketch de Peter Pan, tot un éxit - Club IsardEn l'edició d'aquest any, el dia de l'actuació al festival, el 13 d'abril, els darrers retocs a les disfresses i el maquillatge de les actrius, es va haver de realitzar a les pròpies instal·lacions del Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, ja que l'assaig general va tenir lloc al matí.

Iniciat ja el festival, quan va ser el torn de la nostra participació, les actrius van deixar de banda el nervis, i van fer una actuació memorable, com podeu comprovar en el vídeo que acompanya aquesta notícia.

Des d'aquí volen felicitar a totes les associades i amigues d'Isard que han participat en aquesta activitat, així com a les monitores i mares que han col·laborat en la mateixa. Gràcies i felicitacions! L'sketch de “Peter Pan” ha estat tot un éxit.

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Vídeo sketch de “Peter Pan”

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.