Isard, Setmana Santa, Sevilla, i ... Olé!

Isard, Setmana Santa, Sevilla, i ... Olé! Una de les convivències que més arrelament té al Club Isard és la de la Setmana Santa a Sevilla. La ciutat del Guadalquivir és un magnífic destí, però durant la setmana de passió, es converteix en un destí únic. Per això, a finals del mes de març algunes associades i amigues d'Isard van decidir passar els dies de vacances  a Sevilla, amb altres 120 noies de tota Catalunya. Com és habitual, l'oferta de contingut estava composada de molts plans diferents.

El principal, naturalment, era el de viure la Setmana Santa, en un lloc i en un ambient ideals. La participació en els Oficis propis d'aquestes dies i viure de ben a prop la passió sevillana, són els dos trets destacats en aquest sentit. La vivència i participació actives en les processons restarà per sempre a la memòria de les noies.


Isard, Setmana Santa, Sevilla, i ... Olé! La Setmana Santa de Sevilla és la commemoració de la passió i mort de Crist a través de les processons que fan les confraries de la Catedral de la ciutat durant el període comprès entre el Diumenge de Rams i el Diumenge de Resurrecció. Al llarg d'aquests dies fan un recorregut pels carrers, són 61 confraries, i 10 més ho fan en els 2 dies previs, el Divendres de Dolors i el Dissabte de Passió.

Cal saber que la Setmana Santa es viu durant tot l'any a la ciutat i les germandats treballen dia a dia en tres pilars fonamentals: formació, culte i caritat. Són múltiples les obres assistencials que aquestes institucions realitzen a Sevilla i la seva Província. L'estació de penitència o sortida processional és el principal culte extern de les corporacions, però compten amb nombrosos cultes interns als seus titulars al llarg de l'any, com novenes, quinaris, tridus i besamans.

Isard, Setmana Santa, Sevilla, i ... Olé! Però també va haver ocasió per gaudir de Sevilla, i de la seva contornada, amb una variada i completa oferta d'activitats, que van fer gaudir a totes les participants en la convivència. D'aquestes activitats, destaquen la pràctica de piragüisme pel Guadalquivir; el passeig per Sevilla en bicicleta; la visita a l'ermita del Rocio, en Almonte (Huelva); les classes de sevillanes; la visita als Reales Alcázares de Sevilla i la visita al parc temàtic de l'Illa Màgica.

La participació en el Congrés Style and Fashion, també ha estat una de les activitats estel·lars, amb tallers i altres activitats relacionades amb l’estil, la imatge personal i la comunicació. S'han tractat temes tant interessants com el consum responsable; el reciclatge de roba, o com tenir una personalitat que no es deixi portar pels dictats de la moda.

En resum, tota una experiència què ens fa cridar: Isard, Setmana Santa, Sevilla, i ... Olé!!!

 

Veure l'Àlbum de fotografies

Notícies Club

Cercar articles

Isard a Instagram

  Associació Club Isard

  La Pobla de Claramunt, 5, baixos.    mapa
  08700 Igualada (Barcelona)
  Telèfon 93 803 38 47
  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Col·labora


  Made with love. All rights Reserved.